ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.08

ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ....."ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ"


ΜΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ
Εκλογές την άνοιξη με λίστα

  • Αλλάζει εκ βάθρων ο προϋπολογισμός
    Δεν ισχύει το προσχέδιο
    Με εντολή του Καραμανλή στον Αλογοσκούφη, θα έχει κοινωνικές παροχές
    Θα προχωρήσει σε κρατικοποιήσεις, αν η κρίση πάρει διαστάσεις

    Έχεις τη συνταγή του θείου σου, του λένε συνεργάτες του

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ... ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΑΣ...... ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

Είπε στο πολύ στενό του επιτελείο:

• «Η κατάσταση δεν πάει άλλο, δεν ανέχομαι εκβιασμούς, δεν γίνεται να κυβερνώ υπό καθεστώς εκβιασμών, ούτε να αμφισβητούμαι, το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει για το καλό της χώρας».

• «Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι κολλημένος με καμιά καρέκλα. Προτιμώ να το ρισκάρω, αλλά το προτιμώ αυτό απ' το να κυβερνώ υπό ομηρία»…

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι κολλημένος με καμιά καρέκλα"

ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΒΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ,ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΑΘΕΜΙΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ,..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2007. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2007 ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΥ ΤΟΥ 2008. ΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΩΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΕΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ " ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ, ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΙ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΥΣ:Από τον Ιούλιο μήνα είχαμε εντοπίσει τις κινήσεις του Πρωθυπουργού. Κάθε φορά που η κυβέρνηση Καραμανλή βρέθηκε σε δύσκολη θέση όπως με το σκάνδαλο SIEMENS ακολουθεί την ίδια τακτική..

http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/blog-post_2037.html

http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/20-80.html

http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/blog-post_3112.html

http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_3170.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: