ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.08

ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Τη «σφραγίδα» του κ. Γ. Σουφλιά φέρει και η κίνηση που έγινε χθες για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπεδίου.
Πριν από τη δήλωση του κ. Θ. Ρουσόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την επιλογή του πρωθυπουργού, προηγήθηκαν μια μυστική συνάντηση αργά το βράδυ της Τρίτης και αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες...

Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλός πολιτικός εδώ και καιρό αναζητούσε τρόπους για να υπάρξει διέξοδος και -κυρίως- εκτόνωση της έντασης που επικρατούσε εντός και εκτός ΝΔ σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.


Πριν από λίγους μήνες είχε -σύμφωνα με πληροφορίες- συζητήσει με τον πρωθυπουργό το θέμα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αλλά είχε προσκρούσει στην εμμονή -τότε- του κ. Καραμανλή ότι η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και ότι αυτό αρκεί ως επιχείρημα.

Ομως, μετά την υποβολή των παραιτήσεων των δύο δικαστικών λειτουργών και την αλλαγή του πολιτικού κλίματος, ο κ. Σουφλιάς θέλησε να επανέλθει. Αμέσως μετά την επιστροφή του από την περιοδεία στην Πελοπόννησο, το απόγευμα της Τρίτης, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον στενό πολιτικό του φίλο, υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σ. Χατζηγάκη.

Κανόνισαν να συναντηθούν άμεσα και το ραντεβού πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Για περισσότερη από μιάμιση ώρα -όπως δημοσίευσε το «Εθνος» χθες- συζητούσαν το θέμα με τη Μονή Βατοπεδίου.

Εκεί, ο κ. Σουφλιάς επανέφερε την πρότασή του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Ο κ. Χατζηγάκης συμφώνησε και μάλιστα σημείωσε ότι αυτή η επιλογή θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος.

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: