ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.08

ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ..Πως φτάσαμε ως εδώ;;;;

Αντίμαχος

Μπορεί να θεωρηθεί τετριμμένη μια ακόμη προσέγγιση στο πολύ λεχθέν θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που ταλανίζει τόσο τον λαό όσο και τις κυβερνήσεις της χώρα μας.

Δεν θα προβώ σε μια ιστορική αναδρομή των γεγονότων που έχουν οδηγήσει την διαμορφωμένη πλέον σ όλους γνωστή κατάσταση των σχέσεων , του σκοπού, και των αιτημάτων , των βόρειων γειτόνων μας ή στην προσβλέπουσα εκμετάλλευση του ανύπαρκτου ιστορικά «προβλήματος» που συντηρούν δόλια οι ΗΠΑ προς όφελος τους, για την επικράτηση των γεωστρατηγικών τους σχεδίων στην περιοχή, αλλά θα προσπαθήσω να θίξω ΤΗΝ δικιά μας «εθνική συνείδηση».

Φτάνοντας στο σήμερα ….ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι η χώρα μας έχει νικηθεί κατά κράτος από αυτή την ανιστόρητη χώρα που το μέλλον της εξαρτάτε απόλυτα από την δική μας επιχειρηματική δραστηριότητα στην χώρα τους.

Έχουμε νικηθεί κυριολεκτικά από ένα κρατίδιο , που κανένα βασικό ομοιογενές στοιχείο δεν έχει που να προβάλει την έννοια του Έθνους …. εκτός του συνονθυλεύματος του λαού που το αποτελεί.

Έχουμε νικηθεί χωρίς να έχουμε δώσει καμιά αιματηρή μάχη από ένα κρατίδιο που όχι μόνο δεν έχει την δύναμη έναντι σε εμάς να προβάλει μια τέτοια διάθεση αλλά έχει όμως προς εμάς την συμπεριφορά του νικητή προς των άνευ όρων παραδοθέντα.

Έχουμε νικηθεί από ένα «οικόπεδο» που οι «κληρονόμοι» του βρίσκονται σε διάσταση για την αξιοποίηση του, πωλώντας το ή ενοικιάζοντας το στην πρώτη εξευτελιστική τιμή προσφοράς του δήθεν πλειοδότη.

Έχουμε νικηθεί από θρασύτατους πλαστογράφους του κοινού εγκλήματος, που θέλουν να στερήσουν συνειδητά την αλήθεια ,της ιστορικής αλήθειας από την διαλαμβανόμενη "γνώση" των αυριανών μαθητών ή σπουδαστών.

Έχουμε νικηθεί από ένα λαό που προσπαθεί να βρει την ταυτότητα του για να αποκαλείται Έθνος.

Ηττημένοι χωρίς μάχη είμαστε εμείς. Εμείς που προβάλλουμε την καταγωγή μας , τους αγώνες του λαού μας για την εδραίωση των αξιών και των ιδανικών των απανταχού ως Άνω Θρώσκων .

Βαριά λέξη η Ήττα αλλά αυτή μας ταιριάζει γιατί κατ ουσίαν την έχουμε υποστεί αφού ακόμα και το προβαλλόμενο Βέτο από την μεριά μας δεν κατέστη δυνατό για την αλλαγή της χαράζουσας γραμμής του ανομολόγητου αυτού κρατιδίου. ’Όχι μόνον αλλαγή πλεύσης δεν προκαλέσαμε αλλά η χώρα μας έχει μπει στην διαδικασία να «συζητήσει» στο τραπέζι των «υπαγορευμένων» διαπραγματεύσεων τα περί Μακεδονικής εθνότητας και μακεδονικής γλώσσας καθώς και τα διαβατήρια με σφραγίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» είναι το μέσον για την «εθνογένεση» και της απόκτησης της πολυπόθητης ταυτότητας που επιζητούν οι Σλάβοι .

Και ω! το μεγαλείο........... να τους «δοθεί» η εθνογένεση τους από έναν αυτόχθονα λαό όπως οι Έλληνες.

Η Ήττα μας έχει τελεστεί … «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε»; Όπως θα έλεγε και ο πατήρ της Υπουργού εξωτερικών που πίσω από το μειλίχιο χαμόγελο της κρύβεται η ηττημένη διαχειρίστρια της εθνικής μας υπόθεσης.

Άραγε γιατί φτάσαμε εδώ; Πολλοί οι λόγοι που μπορεί κάποιος να ισχυριστεί. Πάντως δεν έχουν «χρώμα» για να τους αποδοθεί ευθύνη γιατί στην ουσία φταίμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Εμείς που αφήσαμε την κατάσταση να φύγει από τα χέρια μας.

Πίσω από τα κομματικά μας πάθη. Περιχαρακωθήκαμε γύρω από τα πολιτικά μας είδωλα και εκδιώξαμε την «εθνική μας συνείδηση» που η διάρκεια της και η δυναμική της περιορίζεται όσο τα δελτία ειδήσεων των οκτώ της Ελληνικής τηλεόρασης.

Εκεί πιστεύω είναι η ουσία για την τελεσθείσα ήττα !!!!!.......

.......Πως φτάσαμε ως εδώ;; .............

Υ.Σ. Ο οποιοσδήποτε ή το οποιοδήποτε «προοδευτικό», «εκσυχρονιστηκό» μυαλό μπορεί εύκολα- και αυτό θα πράξει- να χαρακτηρίσει τον αυτό προβληματισμό ως «αμπελοσοφία, γραφικότητα, εθνικιστική λογική και άλλα πολλά»…αυτό μας έχει «φάει» όμως.

Μέσα στα ελαττώματά μας ως λαός είναι και ο άκρατος κακός μιμητισμός μας.

Οι τζουτζέδες ψευτοπροοδευτικοί διανοούμενοι εύκολα βαφτίζουν την αγάπη προς την πατρίδα ως εθνικισμό.

Ο υπογράφων έστω και με ψευδώνυμο δηλώνω ..... ότι έχω αποτάξει αυτούς που έχουν πάρει διαζύγιο από τον Ορθό Λόγο και έχουν χρηστεί (από ποιόν άραγες;) Κριτές και Σταυροφόροι της Αλήθειας, ....αυτά αν οι οποιοιδήποτε «μεταμοντέρνοι συλλογισμοί» με χρήσουν ως εθνικιστή

Δεν υπάρχουν σχόλια: