ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.08

259 απολυμενοι της Ολυμπιακης



''Χθες αποκατεστησε και τους εποχικους ο υπουργος μεταφορων.

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/381491/Article.aspx


Για τους απολυμενους του Βερελη το 2003,δεν μπορει να βρει λυση;
Τοσοι νομικοι συμβουλοι του υπουργειου εδω και στις Βρυξελλες,δεν εχουν τον τροπο να αποκαταστησουν το εγκλημα του ΠΑΣΟΚ;

Απο τους 100000 εργαζομενους απο την ιδρυση της Ολυμπιακης,γιατι επρεπε μονο οι απολυμενοι του 2003,να χουν αυτην την ''τυχη'';

Με το ζορι σε υποχρεωτικη μειωμενη συνταξη,εφ ορου ζωης,στερουμενοι για παντα το δικαιωμα να εξαντλησουν τον εργασιακιο τους βιο και να παρουν εν καιρω πληρη συνταξη,εστω και σε καποια αλλη εργασια απασχολουμενοι.Εδω και 5 χρονια,προσπαθουν ν'ανταπεξελθουν στις οικογενειακες τους υποχρεωσεις,μην βρισκοντας ''μαυρη '' εργασια κι αν την βρουν,πρεπει να δεχονται τα μειωμενα μεροκαματα,να δουλευουν χωρις ωραριο και το βασικοτερο,να μην εχουν πλεον το δικαιωμα να κολλανε ενσημα,για να παρουν οταν γερασουν[οι περισσοτεροι ηταν 35-38 χρονων] την πληρη συνταξη,που δικαιουνται ολοι οι εργαζομενοι στο ελληνικο κρατος.

Καλειται ο υπουργος να σταθει στο υψος των περιστασεων και να δωσει την λυση.Μπορει.
Ας επεξεργαστουν οι συμβουλοι του μια τροπολογια κι ας την περασει σε οποιοδηποτε νομοσχεδιο.
Εδω ο Βερελης,τρυπωσε την τροπολογια που απελυε νεους σε ηλικια εργαζομενους,το 2003,σε νομοσχεδιο των ΕΛΤΑ.
Τον περιμενουμε να δειξει την λογικη και ευαισθησια που ευαγγελιζεται και την κανει πραξη σημερα και στους 259 απολυμενους.
Απο την δικαιοσυνη,δεν εχουν να περιμενουν τιποτα,οπως αποδειχθηκε ,αλλα ακομα κι αν δικαιωθουν σε 7 χρονια,καμμια ΚΑΤΑΡ και κανενας νεος ιδιοκτητης της Ο.Α,δεν θ'αναλαβει την ευθυνη της Ολυμπιακης .Αυτο πλεον εχει ψηφιστει απο την βουλη.
Οι οικογενειες 259 απολυμενων,περιμενουν τον Χατζηδακη να διορθωσει το εγκλημα του ΠΑΣΟΚ -ηταν πολιτες αυτου του κρατους,ασχετα με το οτι οι κυβερνωντες αλλαξαν εν τω μεταξυ.

vertigo

http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: