ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.08

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


Οι σκληρές δηλώσεις Πούτιν στο περιθώριο της συνάντησης του με το Γάλλο πρωθυπουργό σηματοδοτούν τις διεθνείς εξελίξεις που προκαλεί η κρίση στο Αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για πρώτη φορά ο Ρώσος πρωθυπουργός ζήτησε "αλλαγή της αρχιτεκτονικής της διεθνούς οικονομίας" τονίζοντας ότι "Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δε μπορεί να εξαρτάται από μία μηχανή εκτύπωσης χρήματος". Ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά πως η αυθαιρεσία της εξουσιαστικής μηχανής των ΗΠΑ στηρίζεται στην οικονομική αυθαιρεσία της κρατικής της μηχανής, που με πραξικοπηματικές μεθόδους καταλύει κάθε έννοια διεθνούς νομιμότητας αλλά και της όποιας καπιταλιστικής ηθικής και ελευθερίας. Η ασυδοσία των ΗΠΑ ως προς την εκτυπωτική αύξηση της ρευστότητας της είναι και η αιτία της παγκόσμιας κυριαρχίας της. Κυριαρχία που μέχρι πρότινος δεν είχε αντίπαλο, διότι στον αντίποδα υπήρχε μια Σοβιετική οικονομία εκτός μονομερούς ή αμφίδρομης επιρροής και βεβαίως μια Μαοϊκή εσωστρεφής και αποξενωμένη διαχείριση.


Ιαπωνία και Ευρώπη ζούσαν τα μεταπολεμικά τους σύνδρομα και μόνο ο Ντε Γκώλ* τόλμησε να αμφισβητήσει αυτή την πρακτική όταν αντιτάχθηκε στον πολλαπλασιασμό ρευστότητας τη δεκαετία του '70, δεκαετία κατά την οποία το έλλειμα των ΗΠΑ έφτασε τα 400 δις Δολλάρια. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: