ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΡΙΣΗ..ΤΟ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Αντίμαχος ..γράφει..


Αναθεώρηση του προϋπολογισμού του έτους 2009 μελετά ο Πρωθυπουργός όπως αναφέρει Το ΒΗΜΑ. Φαίνεται ότι η Μάλτα και η αλλαγή κλίματος τον έκαναν να αναθεωρήσει τις προτάσεις του Υπουργού οικονομίας και της προτεινόμενης φοροεπιδρομής για την είσπραξη 7.5 δις ευρώ.

Το κλίμα της Μάλτας είναι αυτό που συνηγόρησε στην στροφή του πρωθυπουργού;

Ας μην γελιόμαστε ...... η Διεθνής κρίση αποτελεί το "μπαλαντέρ" αυτής της κυβέρνησης που "κολλάει" όπου αυτή κατά περίπτωση θέλει μια και η βάση της πολιτικής της είναι οι αόρατες Κασάνδρες που την επιβουλεύονται και η επικοινωνία.

Την "Διεθνή" κρίση ο πρωθυπουργός την επικαλέστηκε ουκ ολίγες φορές για να δικαιολογήσει την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης του και του επικεφαλή φαεινού "μυαλού" του Υπουργείου Οικονομίας κου Αλογοσκούφη.

Τώρα από την Μάλτα το "μπαλντέρ" "κολλάει" επικοινωνιακά στο "ανθρώπινο" πρόσωπο όπως τον θέλει και το άρθρο του Βήματος.

Ένα "ανθρώπινο" πρόσωπο που η εν λόγο εφημερίδα το στήριξε με το δημοσίευμα της για άλλη μια φορά αντί να τον αποκαλέσει "ασυνείδητο" που παίζει με τις τύχες όλων των Ελλήνων. Και αυτό γιατί η επιχειρηματολογία τόσων ημερών του πρωθυπουργού για να αποδεχτούμε ότι τα Αλογοσκουφια φοροεισπρακτικά μέτρα είναι για το καλό μας, έπεσε στο κενό μέσα σε ένα μόλις εικοσιτετράωρο ,και αντιστράφηκε πάλι για το καλό μας, και για την στήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Η κυβέρνηση αυτή αποδεικνύεται επικίνδυνη όχι μόνον γιατί λέει ψέματα αλλά γιατί πραγματικά θυσιάει το μέλλον μας στην κομματική της σκοπημότητα και όφελος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: