ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.08

Διεθνή (δικιά τους) κρίση!!!

Κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσει η κατρακύλα των απανταχού χρηματιστηρίων σε όλο τον κόσμο και ποια θα είναι τα αποτελέσματα της. Σύμφωνα με παγκοσμίου φήμης έγκυρους οικονομολόγους αυτή μπορεί να διαρκέσει 2 χρόνια και μετά να έρθει … η ύφεση. Αυτή είναι η αισιόδοξη πλευρά, αφού για άλλους η άμπωτη μετά το χρηματιστηριακό κραχ θα έρθει μετά από 10 χρόνια!!!
Το ερώτημα είναι όμως τι φταίει ο απλός λαός για να πληρώνει το τζογάρισμα της κάθε καιροσκοπικής τράπεζας – εταιρίας, που για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες τις από εδώ και στο εξής θα αυξήσει τα επιτόκια, θα δώσει αφειδώς πιστωτικές κάρτες, δάνεια για να μπορεί μετά να βγάλει στο σφυρί με μεγάλη ευκολία τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών της. Αυτά για τις τράπεζες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της Αμερικής. Δεν μας νοιάζει; Μας παρανοιάζει, καθώς οι τράπεζες αυτές είναι οι βασικοί μέτοχοι στις ευρωπαϊκές, που με την σειρά τους αναγκάζουν τις κυβερνήσεις των χωρών της ΟΝΕ να πάρουν απόφαση να βοηθήσουν οικονομικά το Αμερικάνικο Τραπεζικοχρηματιστηριακό σύστημα στην αυριανή τους συνάντηση στο Παρίσι…
Η ελληνική κυβέρνηση ανήμπορη να δώσει λύσεις στον λαό, ο οποίος άρχισε να νοιώθει στο πετσί του την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, «τρέχει» για να σώσει οικονομικά τον «σύμμαχο» Μπους. Τραγική ειρωνεία; Κι όμως είναι αλήθεια!!!
[
via]

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Κομοτηνή, το πρωινό της 11ης Οκτωβρίου. Ο κύριος Χρήστος Γ. πετυχημένος επαγγελματίας, ομιλητικότατος, χαμογελαστός και κοινωνικός πάντα, έτσι τον θυμάμαι από μικρός, βγαίνει από το σπίτι του καθημερινά πολύ νωρίς το πρωί και ψάχνει κάτι για να γεμίσει το στομάχι του από τους κάδους των απορριμμάτων. Σήμερα με είδε και χωρίς να μιλήσει έφυγε τρομαγμένος και ντροπιασμένος. Η μεγαλύτερη απόδειξη της παγκοσμιοποίησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: