ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.08

Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ "ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;;


Εν μέσω διεθνούς οικονομικής κρίσης η οποία προς το παρόν αποτελεί το επιχείρημα της Κυβέρνησης ως αιτία των "δυνών" μας και όχι την πραγματικότητα ......"κάποιοι κύριοι" υπό ανοχή, δημιουργούν με τις δηλώσεις τους "κλίμα" ανησυχίας αλλά και "αβάντας" για τους μεγάλους Τραπεζίτες.


Ο λόγος για τον κύριο Προβόπουλο Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ό οποίος "εγγυήθηκε" για 20.000 € ή 30.000 €ανά καταθέτη σε περίπτωση κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος μας εν μέσω διεθνής κρίσης.


Είναι εύλογη η απορία πως ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ξεστομίζει μια τέτοια δήλωση όταν ο Πρωθυπουργός ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Ο κύριος Προβόπουλος - τέκνο του κυρίου Σάλα της Τράπεζας Πειραιώς - ξεχνά ότι με την παρούσα θέση την οποία κατέχει είναι ο "ΕΓΓΥΗΤΗΣ" του κράτους και όλων των πολιτών;; και δεν είναι ο "Υπάλληλος" των επιχειρηματιών Τραπεζιτών;;;


Μήπως είναι τυχαίο που οι μεγάλες Τράπεζες κατεβάζουν τα επιτόκια καταθέσεων και οι μικρές τα ανεβάζουν;;;


Τέτοιες δηλώσεις εκτός του ότι προβοκάρουν τις Εγγυήσεις που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έδωσε αποτελούν και ... εκ του πονηρού άλλοθι για τραπεζικά παιχνίδια ...των "μεγάλων" προς τους "μικρούς" τραπεζίτες , με αποτέλεσμα την "ψυχική οδύνη" όλων των καταθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: