ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.08

ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΕΔ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ


Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών και

Δικαιοσύνης

ΘΕΜΑ: «Αναγκαία η άμεση διαλεύκανση και η παρεμπόδιση από τα αρμόδια όργανα σοβαρότατης καταγγελίας για μαζικές αλλοιώσεις κρίσιμων εισηγήσεων, πρακτικών και αποφάσεων της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, αναφορικά με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με επιδιωκόμενο σκοπό την συγκάλυψη και την προστασία των εμπλεκομένων»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, υπουργικές αποφάσεις, διοικητικές πράξεις και συμβόλαια που έχουν ζητηθεί στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου από την αντιπολίτευση, στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ με σκοπό τη συγκάλυψη στο μείζον Κυβερνητικό σκάνδαλο χαριστικών εκχωρήσεων δημοσίων ακινήτων στη Μονή Βατοπεδίου.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται ότι με άνωθεν εντολές αλλοιώνονται εισηγήσεις προς το ΔΣ της ΚΕΔ, αποφάσεις του ίδιου του ΔΣ και πρακτικά συνεδριάσεών του, που αφορούν στις σκανδαλώδεις χαριστικές ανταλλαγές μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου. Ο επιδιωκόμενος σκοπός είναι η αποσιώπηση των ευθυνών της διορισμένης από την Κυβέρνησή σας Διοίκησης της ΚΕΔ υπό την Προεδρία γνωστού Πρωθυπουργικού «εκλεκτού» με την εκ των υστέρων προσθήκη όρων και προϋποθέσεων που ουδέποτε εφαρμόστηκαν στις καταχρηστικές αυτές ανταλλαγές. Η παρουσία τέτοιων όρων στα αλλοιωμένα έγγραφα, σε συνδυασμό με την προσθήκη αναφορών σε μεταγενέστερες γνωμοδοτήσεις «ειδικών», θα υποβοηθήσουν την εμπλεκόμενη Διοίκηση να περισώσουν εαυτούς από μελλοντική απόδοση ευθυνών.

Μετά τα παραπάνω καλούμε τους συναρμόδιους Υπουργούς:

    • Να παρεμποδίσουν την ύποπτη αυτή προσπάθεια και να προχωρήσουν σε άμεση διαλεύκανση της παραπάνω καταγγελίας, ζητώντας πλήρη έλεγχο, με πραγματογνώμονες εφόσον αυτό απαιτείται, της γνησιότητας των επίμαχων εγγράφων της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου,
    • Να γνωστοποιήσουν ΑΜΕΣΑ την συγκεκριμένη καταγγελία και στα αρμόδια εισαγγελικά όργανα που διερευνούν το σκάνδαλο Βατοπεδίου, προκειμένου να ελεγχθούν ως προς τη γνησιότητά τους και οι προς αυτά υποβαλλόμενες σχετικές αποφάσεις, εισηγήσεις και πρακτικά συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔ.

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια: