ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.08

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΣ 16/12/05...ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής σχολίαζαν την σημερινή δήλωση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, ως εξής:

  • Τον Πρωθυπουργό εμπλέκει ο ίδιος ο Νομάρχης με την διαρροή στον τύπο της από 16/12/05 επιστολής του προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού και την μισή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
  • Σε αυτήν γράφει επί λέξει ότι οι ανταλλαγές ακινήτων με την Μονή Βατοπεδίου είναι “μεθόδευση πίσω από τις πλάτες του αιρετού Νομάρχη που έχει την ευθύνη της προστασίας και διαχείρισης των εκτάσεων του Υπουργείου Γεωργίας” .
  • Άρα η σκιά υπάρχει και για τον Νομάρχη και για την Κυβέρνηση, αφού και μόνος του γράφει στην επιστολή του ότι έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Δεν είναι καθόλου «αναρμόδιος», όπως αναφέρει στην σημερινή δήλωσή του… Καμία ανταλλαγή άλλωστε από τα 76 ακίνητα δεν θα προχωρούσε χωρίς τη δική του υπογραφή, υπογραφή που τέθηκε σε διάφορες αποφάσεις ανταλλαγής, μεταξύ των οποίων και η αποκαλυφθείσα υπ΄ αριθ. 2356/3-5-06 απόφασή του που αφορά 16 από τα παραπάνω ακίνητα στη Ν. Ραιδεστό, ορίζοντας μεταβολή των κυρωμένων κτηματολογικών στοιχειών Οριστική Διανομής Συνοικισμού Ν. Ραιδεστού, έτους 1971, προκειμένου να εγγραφούν τα 16 διαθέσιμα οικόπεδα στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ).

    Τι μεσολάβησε μεταξύ των λεονταρισμών της επιστολής του και των πειθήνιων υπογραφών του λίγους μήνες μετά;

  • Στην Εξεταστική Επιτροπή θα παρουσιαστεί επειδή το ζήτησε το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός.

Κατέστησε πλέον εαυτόν και Μαξίμου εμπλεκόμενους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: