ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.08

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ”……ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ “ΥΠΟΨΙΕΣ" ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σήμερα στην επικαιρότητα πρωταγωνιστεί η «διαγραφή» Τατούλη.

Ο τέως Βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης επίτευξε τον στόχο του για την προδιαγεγραμμένη κατάληξη του , κατόπιν του χαρακτηρισμού του ως ο «αντάρτης» της κυβέρνησης , από τις κατά καιρούς καυστικές του δηλώσεις και παρατηρήσεις.

Οι λόγοι της διαγραφής Τατούλη, ανεξάρτητα των δηλώσεων- δικαιολογιών και των φαινομενικά αυστηρών διατυπώσεων εκ της ανακοινωθείσης αυστηρής κομματικής γραμμής η οποία διατυπώθηκε δια στόματος Αρχηγού και δη πρωθυπουργού, είναι στην ουσία προφανείς αφού η συνέντευξη Τατούλη ήταν μια κατά μέτωπο επίθεση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού ως «αυτουργού» του συντελεσθέντος εγκλήματος.

Η επιλογή Τατούλη για την οκτάστηλη συνέντευξη του στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σηματοδότησε το αποτέλεσμα της πρόθεσης του Βουλευτή. Να αποτελέσει την «χαριστική βολή» της καριέρας του ως στέλεχος της ΝΔ αλλά και ταυτόχρονα τα «αποκαλυπτήρια» της αυτονόητης πολιτική κατάληξης του πρωθυπουργού ,ως «συνένοχος» στην συνείδηση του ελληνικού λαού …αν μη τι άλλο!!!

Οι επισημάνσεις Τατούλη είναι εμπεδωμένες στην συνείδηση και του πιο φανατικού οπαδού της κυβερνώσας παράταξης πόσο μάλλον περισσότερο της συνείδησης του ευρύτερου εκλογικού σώματος.

Προσωπικά πιστεύω ότι η «συνέντευξη» Τατούλη ήταν η «ομολογία» του κυβερνητικού εγκλήματος που τελείται απ αρχής της παρούσας κυβέρνησης, με την συμμετοχή βέβαια του ομολογούντα…. ο οποίος προσδωκά; Να του αποδοθούν τα όποια ελαφρυντικά ….μετά την «κατάθεση ομολογίας» του

Αυτό που οδήγησε στην «έξοδο» τον κύριο Τατούλη είναι η «επισημοποίηση» των καταγγελλόμενων του τύπου και της αντιπολίτευσης …. από ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, που σαν αποτέλεσμα θα έχει ,να αποδίδεται άλλη βαρύτητα στους αντιπολιτευτικούς ισχυρισμούς τόσο των κομμάτων όσο και του τύπου.

ΘΑ απογοητευόμουν αν η «ομολογία» Τατούλη έχει σκοπιμότητα …την μετάλλαξη του μετανοούντα ομολογούντα....... σε έναν ευελπιστούντα οραματίζοντα πρωταγωνιστή ενός.......... εν δυνάμει «νέου» πολιτικού σχηματισμού

ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.............

ΑΝ Η «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ «ΟΛΑ» ΤΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: