ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.08

« Αυτοί που μας έπιναν το αίμα για 20 χρόνια, ζητάνε να τους κάνουμε ξανά κυβερνήτες! »

Γράφει ο :
¨εξ απορρήτων"

Δεν είπε κανείς πως η σημερινή κυβέρνηση στους 54 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία, είναι και η κυβέρνηση που προσδοκούσε ο έλληνας πολίτης , αφού αθέτησε όλες τις προεκλογικές της εξαγγελίες και υποσχέσεις , αφού την βαρύνεται ήδη μέχρι σήμερα με 45 σοβαρά σκάνδαλα. Δεν είπε κανείς εχέφρων πολίτης κάτι τέτοιο.

Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε όλα εκείνα τα προηγούμενα χρόνια των τελευταίων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ - ιδίως τις δύο κυβερνήσεις με Σημίτη - όπου οι ίδιοι παραδέχτηκαν ( βλέπε Πάγκαλος) πως διέλυσαν τη χώρα.

Ζητάνε οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ να ξεχάσουμε ότι την δεκαετία 1994-2004 είχαν αποσκελετώσει την Οικονομία, είχαν μηδενίσει τα πάσης φύσεως χρήσιμα εθνικά αποθέματα, είχαν αποσυνθέσει την κοινωνική συνοχή, είχαν διαπράξει το κακούργημα να συσσωρεύσουν σε βάρος του λαού το απεχθέστερο δημόσιο χρέος στην ιστορία, εκείνο των 250 δισεκατομμυρίων ευρώ, είχαν οδηγήσει σε πλήρη διάλυση ολόκληρο το φάσμα του δημοσίου τομέα, ο οποίος λειτουργούσε μόνο κατά κομματικές ομάδες και μόνον για την διεκπεραίωση κομματικών αναγκών, κομματικών απαιτήσεων, διευκολύνσεων, φιλοδοξιών, σκοπιμοτήτων μέσα σ' ένα κράτος που το είχαν «επανδρώσει» μ' ένα εκατομμύριο υπαλλήλους οι οποίοι και θ' αποτελούσαν τον δυναμικό και μάχιμο πυρήνα της εκλογικής τους βάσης, όταν στην χώρα με βάση τα δεδομένα, τις διαστάσεις, τα μεγέθη και την παραγωγική δυναμική, αρκούσαν 100-150 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι!

Έτσι οι έλληνες εργαζόμενοι για μια τουλάχιστον δεκαετία «πλήρωναν» - μισθοδοτούσαν και συντηρούσαν πάνω από 800.000 άτομα σε πλήρη σχεδόν αργομισθία, επειδή κάθε «άτομο» αντιστοιχούσε τουλάχιστον σε δύο

Δήμους!

Ζητάνε οι κύριοι του Πασόκ να τους ξαναφέρουμε στην εξουσία!

Ποιούς; Αυτούς που είχαν φτιάξει ένα κράτος νωθρό σαν ένα κήτος δυσκίνητο, παμφάγο που συνεχώς ροχαλίζει, βρυχάται, τα πάντα καταβροχθίζει και όπου βρίσκεται κοπρίζει, αυτό το κρατικό κήτος έφτιαξαν οι κύριοι του Πασόκ , που μισούσε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο τον Έλληνα εργαζόμενο που το σίτιζε, τον Έλληνα πολίτη που το ανεχόταν.

Η Γαλλία με 65 εκατομμύρια πληθυσμό, οκταπλάσιο περίπου του δικού μας τότε, με εκατονταπλάσια τουλάχιστον βιομηχανική και παντός άλλου κλάδου παραγωγικότητα, διέθετε μόλις δυόμισι εκατομμύρια δημόσιους υπάλληλους!

Κι ενώ εμείς ακόμα και σήμερα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην κοινωνία που ζούμε και μέσα στη φτώχεια μας που οσονούπω μεγαλώνει, τους πράσινους εκατομμυριούχους, τους πράσινους χιλίαρχους, να υποκινούν διαμαρτυρίες , να οργανώνουν απεργίες, να βυσσοδομούν, να «οργώνουν» στα τηλεπαράθυρα ατελείωτα στρέμματα ψευδολογιών παραπειστικών «επιχειρημάτων» με στόχο μόνιμο να παραπλανήσουν άλλη μια φορά τους αφελείς . Γιατί 5 χρόνια στην απραξία των εδράνων της αντιπολίτευσης, μακριά απ' τη κρατική «κουτάλα» είναι πολλά για τους πράσινους χαλίφηδες.

Πολλοί περιμένουν αυτή την άγια ώρα, άλλοι ονειροπολούν να τους αξιώσουν τα … υψηλά τους καθήκοντα να τελέσουν τους γάμους τους εις Παρισίους σε κάποιο four season υπερπολυτελές βασιλικό πύργο. Άλλοι ν' αγοράσουν, όπως μια πράσινη νεοφώτιστη κυρία, διαμέρισμα σε ρετιρέ της οδού Μαρασλή αξίας «ατάκα κι επί τόπου» ενός εκατομμυρίου ευρώ τοις μετρητοίς!

Ετοιμάζονται λοιπόν τα παλληκάρια που μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν δημόσιο χρέος 250 δισεκατομμύρια ευρώ , χώρια τα χρέη τα μυστικά, χωρίς τα έσοδα είκοσι ετήσιων κρατικών Προϋπολογισμών, ετοιμάζονται οι μάγκες και κάποιες σταφιδιασμένες κυράτσες- στελεχομαρμάγκες να παραμυθιάσουν ξανά τους καλόπιστους ψηφοφόρους για να τους αρπάξουν άλλη μια φορά την ψήφο, την εξουσία και φυσικά, τα κλειδιά από τα Δημόσια Ταμεία!!! Επομένως , αυτοί όλοι πρωτοστατούν στις απεργίες, όλοι ακόμη κι όσοι έφτιαξαν με τις πλάτες του λαού περιουσίες.

Κυρίως αυτοί….

Αυτοί, ναι αυτοί θέλουν να πάθουμε όλοι μας ομαδική αμνησία και να τα ξεχάσουμε όλα! Ε, λοιπόν : Ούτε Νου Δούλα θα σπρώξουμε ξανά, αλλά ούτε και αμαρτωλό Πασόκ.

Θα το δώσουμε στα μικρά κόμματα, ακόμα και στα νεογέννητα, σ' αυτά που θα εμφανιστούν σε λίγο. Τουλάχιστον, αυτά δεν θάναι και διεφθαρμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: