ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.08

ΤΟ "ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ" .....ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???


Ενημερωτικό σήμα ότι σταμάτησε τις έρευνές του σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Καστελόριζου έστειλε το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Μάλενε Όστερβολντ, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκου.


«Δεδομένου ότι σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, μεγάλο τμήμα της περιοχής αυτής, περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα, το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει προβεί από χθες σε διαβήματα προς το Νορβηγό Πρέσβυ και τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, καθώς και στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα, σε επίπεδο Βοηθού Υφυπουργού Εξωτερικών» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.


Όπως σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος «σήμερα το μεσημέρι, η Υπουργός των Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη, επικοινώνησε, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Νορβηγίας κ. Γιόνας Στέρε» καθώς και ότι «πέραν αυτών και κατόπιν σχετικών οδηγιών της κας Υπουργού, ο Πρέσβυς της Ελλάδος στο Όσλο επικοινώνησε με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Νορβηγικού ερευνητικού σκάφους προκειμένου να της γνωστοποιήσει τις σχετικές ελληνικές θέσεις».


ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...........ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟY "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΤΑ ΟΡΙΑ (ΣΤΙΓΜΑΤΑ) ..ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΣΗΜΑΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ "ΠΡΟΚΥΨΕΙ" -ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ- ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ....Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ...ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ "ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΩΡΑΣ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....-ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ-.... ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.YΓ: Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.....ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ......ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΓ: Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ....ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΙΑΚΔΙΚΗΣΕΩΝ " ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ".....

Δεν υπάρχουν σχόλια: