ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.08

ΣΑΕριτζίδικες ''ΜΙΖΕΣ'' Σ' ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Η Ελλάδα επιμένει τα χρήματα να τα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο κάθε περιφερειάρχης και όχι το περιφερειακό Συμβούλιο

Η Ομογένεια δεν ανέχεται ''νταβατζήδες''
... Δεν έχει λόγο ύπαρξης το ΣΑΕ, όσο είναι ελεγχόμενο-κατευθυνόμενο από την ελλην. κυβέρνηση.
Περιφερειακή συνέλευση ΣΑΕ, ΗΠΑ: 'Ενα τριήμερο ''κοινωνικής συνεύρεσης'' των ίδιων ''τούβλων''

Στο Σικάγο, 20-22 Νοεμβρίου '08, θα γίνει η περιφερειακή Συνέλευση του ΣΑΕ ΗΠΑ, χωρίς να έχει δοθεί στην δημοσιότητα ακόμα (10 Νοεμβρίου) το πρόγραμμα και τα θέματα των εργασιών. Αναμένεται να συμμετάσχουν στο διήμερο ''τουρισμού'', πληρωμένου από τους 'Ελληνες φορολογούμενους, περισσότεροι από 140 αντιπρόσωποι ομογεν. Οργανώσεων (μεταξύ αυτών 19 Οργανώσεις-''μαϊμούδες'') κι ενοριών. Κατά ''σύμπτωση'', πρόκειται γιά τους ίδιους, σε ποσοστό 90% προεδροπαράγοντες, που ευθύνονται γιά την διάλυση των Οργανώσεων και απολαμβάνουν τα προνόμια του κρατικού ΣΑΕ (περιφερειακές και παγκόσμιες συνελεύσεις στην Θεσσαλονίκη -διαμονή σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, φαγητά- μ' έξοδα των Ελλήνων φορολoγούμενων). Οι ίδιοι ''αντιπρόσωποι'', με τη νοοτροπία του παρελθόντος, με περιορισμένες γνώσεις και αδυναμία ν' ασχοληθούν με τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, ιδιαίτερα με ζητήματα παιδείας και νεολαίας. Πάλι χάνεται μία ευκαιρία γιά διάλογο ουσίας, μήπως και το ΣΑΕ, από το 4-5% των Απόδημων που εκπροσωπεί γιά 13 χρόνια, ανεβάσει το ποσοστό στο 10%. Γιά μία ακόμα φορά, ''τουρίστες'' και ''χειροκροτητές'', με την ανοχή Ελλήνων αξιωματούχων, θα οδηγήσουν το ΣΑΕ, πιό κάτω. 'Ενα διήμερο ''τσίρκο'' στις ΗΠΑ, με χαιρετισμούς, δημαγωγία, ''ψηφίσματα'' και κοινωνικές επαφές, χωρίς ουσία ή ελπίδα γιά το αύριο. Χωρίς οράματα και σχέδια γιά το μέλλον. Αντιπρόσωποι ''υπόδουλοι'' στις μικροπολιτικές καταστροφικές τακτικές γιά τους απόδημους, της κάθε ελληνικής κυβέρνησης... ΠΑΣΟΚοι κι εκκλησία, σε ''ιερή συμμαχία'' γιά την υπονόμευση του περιφερειάρχη ΣΑΕ, ΗΠΑ... Λόγους-ευχολόγια θα εκφωνήσουν στη συνέλευση, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Ιωάννης Κυπαρισσίδης, ο πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής Νικ. Τσιαρτσιώνης (ΝΔ), ο αντιπρόεδρος Γρ. Νιώτης (ΠΑΣΟΚ) και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ 'Αδ. Γεωργιάδης.

Γιατί οι μόνιμοι προεδρο-παράγοντες των ομογεν. Οργανώσεων, τα ίδια ψώνια (που ''κόπτονται'' υποτίθεται γιά την Ελλάδα) καταδέχονται να τους πληρώσουν τα έξοδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι, γιά ένα διήμερο συνέδριο του τίποτα (ένα συνέδριο αποδεδειγμένα χωρίς ουσία κι αποτελέσματα) και δεν πληρώνουν από την τσέπη τους ή δεν πληρώνουν οι Οργανώσεις τους, που -όλες- έχουν χρήματα, τα έξοδά τους (αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο γιά 3 βράδυα) και τα περίπου $150.000 -από Ελλάδα- να διατεθούν γιά υποτροφίες φοιτητών ή γιά το ξεκίνημα δημιουργίας ελληνικού
πανεπιστήμιου στις ΗΠΑ;

Γιατί η εκκλησία μας στις ΗΠΑ δεν έχει ακόμα -10 Νοεμβρίου- δηλώσει αντιπροσώπους; Τι παιχνίδια παίζονται;

Γιατί η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών, ως ένα παράδειγμα κοροϊδίας από τα πολλά, ενώ δικαιούται έναν αντιπρόσωπο στέλνει 2 και άλλους 3 ως ''παρατηρητές'';
Είναι κατοχυρωμένο το ΣΑΕ, ΗΠΑ ως μη κερδοσκοπική εταιρία σύμφωνα με τον αμερικάνικο νόμο και αν ναι, πότε και που;
Τι μίζες παίρνουν από τα χρήματα γιά το ΣΑΕ, βουλευτές και αξιωματούχοι της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού; Θα μάθουμε ποτέ;
(Γιατί οι πολιτικοί της Ελλάδας, επιμένουν -13 χρόνια- σ' ένα αναποτελεσματικό, μη αποδεκτό από το 95% των Ομογενών ΣΑΕ και ξοδεύουν εκατομμύρια;)

Περισσότεροι, απ' ότι προβλέπεται, ''αντιπρόσωποι'' Οργανώσεων πάνε -δωρεάν- Σικάγο, ως ''ψηφοφόροι'', επειδή αναμένεται σύγκρουση περιφερειάρχη ΣΑΕ και πλειοψηφίας Συμβουλίου, γιά τον εσωτερικό κανονισμό (και το χρήμα), που θα είναι και το μοναδικό ''ουσιαστικό'' θέμα του συνέδριου.


http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: