ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.08

ΠΡΟΣ ΖΑΓΩΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ.........(αλλιώς αντιλαμβάνονται οι πολίτες την «κίνηση» Παπανδρέου )

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το κάλεσμα των τραπεζιτών από τον Γιώργο Παπανδρέου και η ανταπόκριση αυτών για την ενημέρωση αφενός του πρώτου για τις διαθέσεις τους εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και για την ενημέρωση τους από τον ΓΑΠ για τις θέσεις του κόμματος και για το σχεδιασμό αυτού επί μέτρων που προτίθεται αυτό να λάβει ως προτάσεις μια και δεν είναι στην εξουσία δίνουν αδιαμφισβήτητα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ θέση στον Γιώργο Παπανδρέου.

Η «κίνηση» του ΓΑΠ για αμφότερη ακρόαση και ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων είναι μια επιτυχημένη επικοινωνιακά κίνηση από μέρους του ΠΑΣΟΚ που πέραν της πρακτικής, αφήνει διάχυτη την αίσθηση του αναβαθμισμένου ηγετικού προφίλ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά και την έμμεση αναγνώριση της ανάληψης της εξουσίας από τον ίδιο.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΖΑΓΩΡΙΤΗ……..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ
"ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ "

Δεν υπάρχουν σχόλια: