ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.08

ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το ενδόξως κατεκτημένο και σαφώς κεκτημένο έδαφος πολιτικής ιστορίας της προσωπικότητας Καραμανλή junior , κατέστει σήμερα, παρόλη την υπεράσπιση του με θυσίες αλλά και αυτοθυσίες……….. σαθρό....... μετά από το μπαράζ των καταγγελλομένων γεγονότων που διαπλέκουν την κυβέρνηση του ….

Η απόδειξη της στάσης του ΔΗΛΏΝΕΙ την ομηρία του, αφού οι αντιδράσεις του πρωθυπουργού λίαν επιεικώς του προσάπτουν τον χαρακτηρισμό του " άβουλου " και αφήνουν έντονα το συναίσθημα μιας αμήχανης Ηγετικής προσωπικότητας….που υποσχέθηκε τόσα πολλά ,αλλά και εμφανίστηκε ως ο αποφασισμένος εξυγειαντής του δημόσιου βίου ,..και τώρα το όνομα του να πρωτοπορεί ως ο «πολλών επί πιστώσει Πρωθυπουργός».

Ως «σαθρό» έδαφος δίνει την ευκαιρία της ακόπως άροσης του από τους επίδοξους εν δυνάμει αυριανούς ηγέτες αντικαταστάτες του στην παράταξη της ΝΔ για να δρέψουν τους ποθητούς καρπούς των φιλοδοξιών τους.

Η «άροση» έχει αρχίσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Πρωτοπόρος αυτής, η κόρη του ΕΦΙΆΛΤΗ, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον μέντορα της και πατέρα της.

Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να εμπιστευτούν το «χαμόγελο» της που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πολιτικής της προβολής;

Ξεχάσαμε το «χέρι» για την επαναφορά στην τάξη που ο σημερινός Πρωθυπουργός της έβαλε για τις αντεθνικές της πρωτοβουλίες στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

Η πολιτική προσωπικότητα της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει αποκλείστηκα στην κατηγορία του φιλήδονα ματαιόδοξου ανθρώπου που η κατάκτηση της εξουσίας είναι αυτοσκοπός της ίδιας και του ρεβανσιστή πατέρα της.

Ποιο όραμα μπορεί να εμπνεύσει μια τέτοια πολιτική προσωπικότητα όταν το «χαμόγελο» της προβάλλεται ως πολιτικό επιχείρημα;

Ο «ενδοτισμός» είναι copy right της οικογένειας της.

Οι απόψεις του πατρός της ταυτίζονται απόλυτα με την ίδια ,φυσικό επόμενο αφού η γονιδιακή τους σχέση αποτελεί τροχοπέδη στην ελπίδα για μια διαφορετική «θέση ή άποψη».

Όσον αφορά αυτό ..........,έχω αμετάκλητα πεισθεί..... και ποιος άλλωστε μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο ,........αρκεί να ανακαλέσω στην μνήμη μου την θέση της στην χαλκευμένη «παρουσίαση» των γεγονότων της «Αποστασίας» από τον Εφιάλτη πατέρα της στην οποία ……….θεέ μου……… επιστράτευσε το «χαμόγελο» για να προσυπογράψει έμμεσα την πλαστογράφηση των γεγονότων που η μελάνη του ιστορικού που τα κατέγραψε δεν έχει καλά καλά στεγνώσει.

Όσον αφορά τον έτερο καπαδόκη και διεκδικητή της προεδρίας στο κυβερνών κόμμα κύριο Αβραμόπουλο; …..τι να πει κανείς;

Ως ΣΤΑΡ του «ύαλου» θα μεγαλουργούσε ,γιατί ως πολιτικός, ο λόγος του είναι «περιορισμένης εμβέλειας» αφού έντεχνα δεν ρισκάρει να χαλάσει το image του ΣΤΑΡ που και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι είναι το μοναδικό του προβαλλόμενο πολιτικό του όπλο.

Ως δήμαρχος «καγκέλωσε» την ΑΘΗΝΑ για να έχει δουλειά ο πεθερός του …..φαντάσου για να έχει «δουλειά» αυτός μέχρι που μπορεί να φτάσει η «περίφραξη»!!!!!!!!!!!!

των Ελλήνων και της Ελλάδας μας.

Ως «επαναστάτης» με την ΚΕΠ ;……….Αποτυχημένος!!!! αφού η ίδρυση του κόμματος του αποτέλεσε το μέσω εκβίασης για την παραταξη του για να εισπράξει τα λύτρα της εκβιασης του και να τα εξαργυρώσει με ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΠΤΗ θέση στις τάξεις της ΝΔ.

Αμετανόητος Τυχοδιώκτης που στο όνομα του προσωπικου του συμφέροντος και της προσωπικης του προβολής πρόδωσε ακόμα και τις προσωπικότητες που τον στήριξαν και είχαν τίτλο στο νεοσύστατο τότε κόμμα του Κυρίου Αβραμόπουλου.

Θυμάμαι την αμήχανη κυρία Βοζεμπεργκ που τότε ήταν γραμματέας του ΚΕΠ.., όταν της ανακοίνωσαν δημοσιογράφοι ,ότι ο κος Αβραμόπουλος ανέστειλε την λειτουργία του κόμματος του πως ΤΌΤΕ ΑΥΤΉ αντέδρασε. Η αίσθηση της απόλυτης ξεφτίλας ήταν αποτυπωμένη στα μάτια της ,....ούτε καν την είχε ενημερώσει ο "πρόεδρος" της.

Μια γραμματέας κόμματος που χρησιμοποιήθηκε για τις φιλοδοξίες του ΣΤΑΡ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ όπως και τόσες άλλες προσωπικότητες που πίστεψαν σε μια ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ.

ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΟΡΓΩΤΕΣ” ………. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ (Α)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ..........

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΕΝΑ «ΟΡΑΜΑ» ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις. Στο νέο «Βατοπέδιο» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.