ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να συλληφθεί μάρτυρας την ώρα που κατέθετε στη Επιτροπή και πριν ολοκληρώσει την κατάθεσή του, και να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο διότι, κατά την γνώμη του, απέκρυψε την αλήθεια. Ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής δεν απέρριψε το αίτημα του Βουλευτή, αλλά είπε ότι θα εξεταστεί στο τέλος της κατάθεσης του μάρτυρα.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ άρχισε να εκφοβίζει τους μάρτυρες. Η Βουλή των Ελλήνων δεν συλλαμβάνει τους μάρτυρες αλλά οφείλει να τους προστατεύει, διότι η Εξεταστική Επιτροπή αναζητά την αλήθεια.

Η πρακτική που επιχειρεί να εφαρμόσει η ΝΔ εισάγει νέα ήθη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την πρακτική αυτή την καταδικάζουμε απερίφραστα. Είναι απαράδεκτο πολιτικά, νομικά και ηθικά να ζητάει Βουλευτής από την Βουλή να συλληφθεί μάρτυρας εντός του Κοινοβουλίου την ώρα που καταθέτει.

Η ΝΔ οφείλει να πάρει άμεσα επίσημη θέση για το θέμα.

Αθήνα 12 Νοεμβρίου 2008

Οι Βουλευτές

Γιάννης Δριβελέγκας

Μιχάλης Καρχιμάκης

Μάρκος Μπόλαρης

Γρηγόρης Νιώτης

Γιώργος Παπαγεωργίου

Γιώργος Πεταλωτής

Ντίνος Ρόβλιας

Θεοδώρα Τζάκρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: