ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.08

Οι Τ/κ θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε;

Οι πληροφορίες λένε ότι οι συμπατριώτες μας οι Τουρκοκύπριοι θα γιορτάσουν για εικοστή πέμπτη χρονιά την ανακήρυξη του «κράτους» τους. Και πού θα γίνει αυτό, παρακαλώ; Στα εδάφη που κατέλαβε ο τουρκικός στρατός διά πυρός και σιδήρου, εκτοπίζοντας βίαια τους Έλληνες νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Παλιούς ιδιοκτήτες από πάππου προς πάππο, μιας κληρονομιάς που χάνεται στο βάθος της ιστορίας. Διακόσιες χιλιάδες από αυτούς.
Έγραψε προχθές ο Σενέρ Λεβέντ: «Είστε Τουρκοκύπριος. Ζείτε στο βόρειο μέρος ενός μοιρασμένου νησιού, που στα οδοφράγματα φυλάνε σκοπιά Τούρκοι στρατιώτες. Ίσως να είστε δημόσιος υπάλληλος. Ή εργάτης. Ή και συνταξιούχος. Είστε πολίτης ενός φανταστικού κράτους, που δεν αναγνωρίζεται στον κόσμο. Σε όποιο ταξίδι κι αν πάτε, έχετε δύο διαβατήρια στην τσέπη. Σαστίζετε κι εσείς για το πώς θα εκφράσετε την ταυτότητά σας. Είστε Τουρκοκύπριος; Τούρκος της Κύπρου; Ή μήπως μόνο Τούρκος;».
Είτε Τουρκοκύπριοι, είτε Τούρκοι της Κύπρου, είτε μόνο Τούρκοι, αναρωτιέμαι πώς θα γιορτάσουν την ανακήρυξη; Δηλαδή, πέρα από τις φανφάρες των πολιτικών και των στρατιωτικών; Πέρα από τις παρελάσεις και τις επιδείξεις όπλων; Πέρα από τις δεξιώσεις στα κλεμμένα ξενοδοχεία των Ελληνοκυπρίων ή στα ξενοδοχεία που έκτισαν πάνω σε κλεμμένη ελληνοκυπριακή γη; Πώς οι απλοί εργαζόμενοι Τουρκοκύπριοι θα γιορτάσουν αυτή την αξιομνημόνευτη επέτειο της απόφασης της ηγεσίας τους, να δώσει ένα όνομα στην εθνοκάθαρση του '74; Θα οργανώσουν άραγε ιδιωτικά πάρτι στα ξένα σπίτια που έκαναν δικά τους; Θα καλέσουν φίλους και θα σφάξουν αρνιά και θα ψήσουν σούβλες και θα απολαύσουν φαγοπότια και χορούς; Θα σπεύσουν κεφάτοι στους καφενέδες και θα κεράσουν τους παρευρισκομένους και θα πιουν στην υγεία των βλοσυρών στρατηγών και συνταγματαρχών από την Τουρκία, που διοικούν την απατηλή «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου;».
Δύσκολη και παράξενη η σημερινή επέτειος. Θυμίζει σε όλους, Ελληνοκυπρίους και Τουρκοκυπρίους, τις απώλειές μας. Μεγάλες απώλειες για τους Ελληνοκυπρίους - σπίτια, χωράφια, περβόλια, περιουσίες, μνημεία, πολιτισμό. Μεγαλύτερες οι απώλειες για τους Τουρκοκυπρίους - η αίσθηση του φιλότιμου και ό,τι ωραίου είχαν μέσα τους. Οι Ελληνοκύπριοι αναπληρώνουν τις απώλειές τους με τη μνήμη. Πώς αναπληρώνουν άραγε τις δικές τους οι Τουρκοκύπριοι;
Πώς οι Τουρκοκύπριοι αναπληρώνουν την αίσθηση ότι έχουν χάσει τον αυτοσεβασμό τους; Την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους; Την ίδια την αλήθεια τους; Πώς καταφέρνουν για τριανταπέντε χρόνια να κοιμούνται ήσυχοι στα κρεβάτια άλλων και να προσποιούνται ότι είναι τα δικά τους; Δεν επαναστατούν μέσα τους; Δεν εξεγείρονται ενάντια σε αυτούς τους αυταρχικούς Τούρκους καραβανάδες, που τους ανάγκασαν να ζουν τη ζωή κάποιων άλλων και μάλιστα να νιώθουν και περήφανοι γι' αυτό;
Νιώθουν περήφανοι πραγματικά οι Τουρκοκύπριοι; Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, καθώς αντικρίζουν κάθε μέρα το κατεδαφισμένο κουφάρι της περίκλειστης Αμμοχώστου; Τις ξεραμένες άνυδρες εκτάσεις της Μόρφου; Τα καταφαγωμένα από τις μπουλντόζες βουνά του Πενταδακτύλου; Τις μάντρες των ζώων που ήταν κάποτε εκκλησίες, νεκροταφεία και σπίτια χριστιανών; Τα καζίνα και τα καμπαρέ της Κερύνειας, που αιμοδοτούν με βρόμικα χρήματα μαφιόζων και σωματέμπορων, τη χρεωκοπημένη οικονομία τους;
Αλήθεια, θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε οι Τουρκοκύπριοι; Θα προσποιηθούν γι' ακόμα μια φορά ότι ήρθε και πέρασε σαν αστραπή μια τόσο ευχάριστη και ευτυχισμένη επέτειος; Θα προσποιηθούν ότι κτίζουν μια καινούργια χώρα και μια καινούργια πατρίδα με τον τίμιο ιδρώτα τους; Θα προσποιηθούν ότι είναι ελεύθεροι άνθρωποι και ότι δεν βλέπουν τα τεράστια στρατόπεδα των κατακτητών που τους περικυκλώνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: