ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.09

ΑΝΟΗΤΟΣ Ή ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ?????

Μπράβο Τριανταφυλλόπουλε ωραίο επίπεδο...

Σας παραθέτουμε από τη στήλη ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του zougla.gr ένα απόσπασμα...

@ Το να φωνάζει η αδελφή του εικοσάχρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε είναι κατανοητό και ανθρώπινο… Κατανοητό και σώφρον δεν είναι να τιτιβίζουν οι Ψωμιάδηδες ενθαρρύνοντας θερμοκέφαλους σε ακραίες ενέργειες…

@ Αυτό είναι και το πρόβλημα, μέσα στο γενικό χαμό, τον πολιτικό λόγο να τον εκφράζουν κραυγαλέοι λαϊκιστές και την ενημέρωση αγράμματες παπαδοπουτάνες

@ Αυτές που τρέχουν με την αγιαστούρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να κάνουν τα χειρότερα…

Συγχαρητήρια κ. Τριανταφυλλόπουλε για το υψηλό επίπεδο που κρατάτε τη διαδικτυακή σας εφημερίδα... Και εις ανώτερα!
http://enimerwsi-gr.blogspot.com
=========================================

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΑΡΖΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALTER.

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ........

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ:ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ"

"ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ""ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ"

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΙΜΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ ……. ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ …ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο ΤΑΡΖΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ……ΑΠΟ «ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ» ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;; Ο ΜΑΚΗΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ Ή Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε μια ελάχιστη αμφιβολία, γράφει ο Μανώλης Κοττάκης, για τις αληθινές επιδιώξεις που έχουν ορισμένοι πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου τούτη την περίοδο, , αυτή διαλύθηκε οριστικά και αμετάκλητα χθες.

Μια ματιά στη συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου στην «Κυριακάτικη Αυγή» πείθει δυστυχώς και τον πλέον αδαή ότι το Δεκέμβριο που μας έφυγε «παίχθηκαν», για λόγους μικροκομματικούς, είτε ενσυνειδήτως είτε από βαριά αμέλεια, επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Εις βάρος της διεθνούς εικόνας της, εις βάρος της οικονομίας της, εις βάρος του κοινού μας μέλλοντος.

Παιχνίδια που συνεχίζονται ακόμη. Ας δούμε τα πειστήρια: Στο προχθεσινό φύλλο της «Κυριακάτικης Αυγής» υπήρχε ως «ένθετο» ένα ημερολόγιο του 2009, με εξώφυλλο το πρόσωπο του Αλέξη και τίτλο «Εικόνες από το μέλλον». Ποιες είναι αυτές οι εικόνες (φωτογραφίες) από το μέλλον ; Μήπως έχετε την περιέργεια να μάθετε ;

Το μέλλον μας είναι ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος εικονίζεται στο ημερολόγιο της «Αυγής» (μήνας Φεβρουάριος) να πετά μια πέτρα προς άγνωστη κατεύθυνση! Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν επιτρέπει παρερμηνείες: ....«Η λάβα αιφνιδιάζει όσους δεν βλέπουν το ηφαίστειο»…...

Το μέλλον μας είναι ένα αλλόφρον ζευγάρι (μήνας Φεβρουάριος και πάλι), το οποίο εικονίζεται να φεύγει τρέχοντας καθώς οι φλόγες των μολότοφ έχουν ζώσει έναν καιόμενο κάδο σκουπιδιών δίπλα του. Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν κρύβει επιθυμίες. «Καραμανλής ή χάος; Χάος!» επιλέγουν οι συνθηματολογούντες. Το χάος της φωτιάς και του ρημαδιού…..

Το μέλλον μας είναι οι σπασμένες βιτρίνες της Πανεπιστημίου, οι οποίες «κοσμούν» το ημερολόγιο της «Αυγής» για το μήνα Ιούλιο. Λεζάντα; «Πλιάτσικο στις κλεμμένες μας ζωές». Το μέλλον είναι το πλιάτσικο. Μέχρι και το φλεγόμενο δένδρο της Πλατείας Συντάγματος χρησιμοποιείται ως εικόνα του ...«αύριο».

Αυτό λοιπόν είναι το κοινό μας μέλλον; Φωτιές και πέτρες; Πίστευα ότι στη συνέντευξη του φίλου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στη χθεσινή «Αυγή» θα έβρισκα διαφορετικές απαντήσεις.

Πίστευα ότι στον πολιτικό λόγο της ανανεωτικής Αριστεράς δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος χώρος για ανοχή στη βία. Κι όμως... Αφού ο Αλέκος δήλωσε αρχικώς ότι την Αριστερά την εμπνέουν προσωπικότητες «που έφεραν επαναστατικά αποτελέσματα με ειρηνικές μορφές πολιτικής πάλης» (Γκάντι, Κινγκ), απάντησε: «Αν όντως επιδιώκουμε ριζοσπαστικές αλλαγές στο ταξίδι, παρότι εμείς δεν τους κουβαλάμε στην ψυχή μας, θα συναντήσουμε και τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες και τον άγριο Ποσειδώνα (...) Χωρίς συγκρούσεις δεν γίνονται αλλαγές στην κοινωνία».

Ώστε έτσι, πρόεδρε ; Άγριοι «Ποσειδώνες» με τρίαινες οι κουκουλοφόροι ; Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες οι αντιεξουσιαστές ; Με τέτοια «λογοπαίγνια» δίνει επίσημη κάλυψη σε φαινόμενα βίας ο πρόεδρος της Κ.Ο. ενός κόμματος Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ; Κρίμα, πρόεδρε. !

Είναι κρίμα να επενδύεις στη βία για την εκλογική ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ, μην υπολογίζοντας το κόστος για τη χώρα. Είναι κρίμα, παραμονές νέων κινητοποιήσεων, να ενθαρρύνεις το σχέδιο …«κουκούλα».

Η Αριστερά που μάθαμε εμείς στα αμφιθέατρα, στις κόντρες μας, είχε πάντα πρόσωπο και δεν κρατούσε ποτέ τρίαινα.

Πηγή: «e-tipos»