ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.09

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ "TO ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ"

ofthalmolutra1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοκ και δέος στην ψευτοαριστερή θολούρα,που ακόμα ψάχνει πολυκατοικία να κρυφτεί!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Το χτεσινο "πανεκπαιδευτικο" (ο Θεος να το κανει) συλλαλητηριο,ειχε προαναγγελθει με μεγαλες τυμπανοκρουσιες απο τα κατεστημενα Μμε,τη θολοκουλτουριαρικη κομπανια και το συνολο των δυναμεων μειοψηφιας που στοχευουν στην πληρη αναρχια και ισοπεδωση των παντων σ'αυτη τη χωρα.Παρολα αυτα,κατεληξε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!Κι εξηγουμε το γιατι:

-Η συμμετοχη σ'αυτο ηταν παρα πολυ μικρη.Μπορει οι διοργανωτες να μιλανε για 10 χιλιαδες ατομα,αλλα ακομα κι αν αυτος ο αριθμος ειναι σωστος (εμας μας φανηκαν λιγοτεροι παντως),Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ!

-Ακομα χειροτερα γι'αυτους,απο την Πεμπτη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αφου τα 4-5 κομματοσκυλα καθε Λυκειου ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ απο την πλειοψηφια των μαθητων κι ετσι εμειναν να αυτοικανοποιουνται μονοι τους για την...εξεγερση!Εστω και αργα,οι σκεπτομενοι νεοι δειχνουν να αντιλαμβανονται ποιοι τους κοροιδευουν και τους χρησιμοποιουν για ν'αποκομισουν κομματικα οφελη και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παιξουν το παιχνιδι τους,με κλειστα σχολεια επ'αοριστον.

-Η απροσδοκητα επιθετικη σταση της Αστυνομιας,εκανε τα μυξιαρικα που...επανεξεγερθηκαν να τρεχουν με την ουρα στα σκελια!!!Κι οσο και να κακαριζουν οι ανεραστες συνδικαλιστριες του Συριζα που το παιζουν δικηγοροι,οσο και να πετανε ηλικιωμενες στα ΜΑΤ για να προπαγανδισουν μετα,οσο και να τσιριζουν υστερικα τα...αλαβανικα νιατα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ!Αντιθετα,τρεχοντας με επιδοσεις...αξιοζηλευτες ακομα και για δρομεις (!!!),ισα που καταφεραν να γλιτωσουν τη συλληψη!Διαφορετικα,ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ!

Κι εδω μερικα σχολια για τους δηθεν "δικηγορους" που εμφανιστηκαν αμεσα μετα τη συλληψη των αναρχοειδων:καταρχην,ποιος τους πληρωνει ολους αυτους;Αφου τα "παιδια" ειναι φτωχα,των "700 ευρω" κλπ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;Δυο ειναι λοιπον τα τινα:ειτε υπαρχει οργανωμενο "legal team" (οπως αναφερει γνωστο σαιτ-βοθρος που κατευθυνει τους αναρχοσυμμοριτες) που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ειτε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

-Τα καραγκιοζιλικια του Αλαβανου στη Βουλη για δηθεν "επεμβαση του Στρατου εναντιον της νεολαιας" ξεσκεπαστηκαν με την αποκαλυψη οτι τα...επιμαχα υλικα προοριζονται για ειρηνευτικες αποστολες του ΟΗΕ!!!Εμεις,φτωχαδακι Αλεκο,το'χουμε ξαναπει:ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Δεν προκειται ουτε να σε φοβηθουν ουτε να σε προσκυνησουν,οπως κανουν οι υπολοιποι,ειτε λεγονται Μμε ειτε ακομα και Αστυνομια.Αντε τρεχα να μαζεψεις τ'ασυμμαζευτα τωρα...

-Απο κοντα και η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,που πλεον εχει χασει τ'αυγα και τα πασχαλια:απο τη μια με τη ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ BLOGS ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κι απο την αλλη ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...-ΔΕΣ (σας αφηνουμε να το συμπληρωσετε),ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ,ΕΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ",ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

-Το χειροτερο ομως για ολη αυτη τη θλιβερη παρεουλα του αναρχο-συριζα,ειναι οτι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ζωντανεψε:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Οταν ακομα και οι καταστηματαρχες απεναντι απο τα "Ασυλα" πλακωνουν στο ξυλο τους βανδαλους και δεν τους αφηνουν να (ξανα)λεηλατησουν,τοτε καποιοι θα πρεπει ν'ανησυχουν!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ...ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ IPHONE 3G!!!