ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.09

STOPCARTEL ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY 7-1-2009

ΘΕΜΑ:

-τροπολογια για ασυλια της Επιτροπης Ανταγωνισμού

-Ανταγωνισμος και STOPCARTEL

-μέσα ενημερωσης

Η μη κυβερνητικη Οργάνωση STOPCARTEL εν οψει της επιμονης της κυβερνησης να προωθησει για ψηφιση στη Βουλη την τροπολογια με την οποία χορηγει απολυτη ασυλια στην Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και των δραστηριοτητων της Ελληνικής αντι-μονοπωλιακης αρχης επιθυμει να ανακοινωσει τα εξής:

-Η Οργάνωση STOPCARTEL αντιτιθεται καθετα στην ψηφιση της παραπάνω τροπολογιας ,

διοτι με αυτην θα επιβεβαιωθει , θα επιβραβευθει, θα επισημοποιηθει και θα παγιωθει το καθεστώς απολυτης ατιμωρησιας, ασυδοσίας, αδιαφανειας και προκλητικης μεροληψιας και προστασιας υπερ των ισχυρων, κάτω από το οποίο λειτουργει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Ελλάδα και το οποίο προσβαλει βαναυσα κάθε εννοια κράτους δικαίου.

-Καλει την Ελληνική κυβερνηση να αποσυρει παραυτα την προκλητικη τροπολογια της ασυλιας

την οποία επιχειρει να περασει εν μεσω της οικονομικής κρισης η οποια γονατιζει και εξοντωνει τους απροστατευτους αδυναμους οικονομικά πολίτες και να εισαγει προς ψηφιση στη Βουλη με τη μορφη επειγοντος, το νομοσχεδιο το οποίο έχει υποβαλει από ετους το STOPCARTEL το οποίο προβλεπει τη μετατροπη των παραβασεων του ν.703/77 σε κακουργήματα, την προστασια των θυματων των καρτέλ και μονοπωλιων και την αποπομπη του συνδεσμου ελληνων βιομηχανων –ΣΕΒ, από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

-Η Οργανωση STOPCARTEL απορριπτει τις τελευταιες προκλητικες αιτιασεις του απερχομενου Προέδρου της Επιτροπης στην Επιτροπη Διαφανειας της Βουλης,

περί «πολεμου» σε βαρος της Επιτροπης από το διαδικτυο τις οποίες έχουν αναπαραγει με κατευθυνομενα δημοσιευματα μεμονομενα συμβατικα μέσα ενημερωσης.Οι ολοκληρωτικης νοοτροπιας αυτές αναφορες, προσβαλουν βαναυσα το αναφαίρετο δικαιωμα κάθε πολίτη, να ασκει δημόσια κριτικη σε οιονδηποτε δημοσιο λειτουργο η υπηρεσια η Αρχή για τις αποφασεις, πραξεις η παραληψεις τους.

-Η Οργανωση STOPCARTEL, δηλωνει ότι θα συνεχισει ,χωρις καμμια παρεκληση να παρακολουθει ανελιπως τοσο τη λειτουργια της Αρχης αυτης

οσο και το συνολο των υποθεσεων τις οποίες χειριζεται , όπως και τις αντιστοιχες λειτουργίες της Ευρωπαικης Αντιμονοπωλιακης Αρχης και Αρχών αλλων χωρων,να καταγγελει κάθε παρανομια και να φερνει στο φως κάθε ενεργεια τους η οποία ερχεται σε αντιθεση με τα συμφεροντα των πολιτών,φορολογουμενων,καταναλωτων, μικρομεσαιων χρησιμοποιοντας τα μέσα ενημερωσης τα οποία διαθετει στο διαδικτυο.

-Με την ευκαιρια αυτή, το STOPCARTEL επισημαινει τα εξής:

1.Η Οργανωση αυτή ποτε δεν απεκρυψε, αλλα αντίθετα προεβαλε το γεγονος ότι ιδρυθηκε από επιχειρηματίες των οποιων οι επιχειρήσεις έχουν υποστει τις παρανομες πρακτικές μελών καρτέλ και μονοπωλιων σε υπερθετικο βαθμο.

Η καταβολες του STOPCARTEL αποτελούν την ηθικη και ουσιαστικη δυναμη του, καθώς δεν αποτελεί ένα «κατασκευασμα» καποιων σχετικων με τον Ανταγωνισμο γραφειων. Συνεπως η αδεσμευτη επιθετικη Αντιμονοπωλιακη πολιτικη της Οργανωσης προς κάθε κατευθυνση είναι αδιαπραγματευτη και δεδομενη.(βλ. κεφ. «ποιοι ειμαστε» δημοσιευμενη από το 2006).

2.Η οργανωση STOPCARTEL δεν έχει ασχοληθει ειδικα με ένα κλαδο της οικονομίας η μονο μέσα στην Ελλάδα ,

αλλα με το συνολο των μεγαλων και μικροτερων καρτέλ που ληστευουν τους πολίτες στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικου.(βλ.κεφ. «όλα τα νέα» και news-view all,δημοσιευμενα από το 2006 στην Ελληνική και Αγγλικη γλωσσα).

3.Η Οργάνωση STOPCARTEL, έχει πάρει πρωτοβουλίες και έχει επιτελεσει δρασεις νομοθετικου και πολιτικου περιεχομενου στον τομεα του Ανταγωνισμού

τοσο στο εξωτερικο οσο και μέσα στην Ελλάδα, οι οποίες εκφευγουν των στενων μονοσημαντων ενεργειων ενός οργανου περιορισμενης ευθυνης .(βλ.κεφ.όλα τα νέα και news-view all από το 2006).Παρα ταυτα, τα Ελληνικα συμβατικα ΜΜΕ,δεν προσφεραν αυτή την πληροφορηση στους πολίτες που τα χρησιμοποιουν για την ενημερωση τους.

4.Η Οργάνωση STOPCARTEL παρακολουθει στενα όλες τις διεθνεις και Ελληνικες εξελίξεις στον τομεα του Ανταγωνισμού.

Στα πλαίσια αυτά έχει προσκληθει και έχει κανει παρεμβάσεις σε κορυφαια διεθνη φορα.(βλ. κεφ. «όλα τα νέα και news-view all του 2008).Για τον ιδιο σκοπο παρακολουθει στενα και τη διεξαγομενη δικη της ΜΕΒΓΑΛ στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί κορυφαιο σταθμο στον τομεα του Ανταγωνισμού καθώς σχετιζεται άμεσα με το προγραμμα επιεικιας το οποίο εξ αιτιας της υποθεσης αυτης ,δεν έχει ενεργοποιηθει στην Ελλάδα ενώ χρησιμοποιειται ευρυτατα και επιτυχως στο εξωτερικο.Για τους λόγους αυτους έχει ζητήσει να κανει και παρεμβαση στην υποθεση αυτή η οποία αφορα κατ εξοχην τη λειτουργία της Ελληνικής Επιτροπης Ανταγωνισμού και την υπαρξη εστω στοιχειωδων κανονων Ανταγωνισμού στην Ελλάδα..

Με την εισοδο του Νεου Ετους, το οποίο προμηνυεται δυσκολο τοσο για την συλλογικη οσο και την ατομικη οικονομια και για την Ελληνικη κοινωνία, η Οργάνωση STOPCARTEL δηλωνει οτι :

-όχι μονο θα συνεχισει, αλλα θα αντατικοποιησει τις δρασεις και πρωτοβουλίες της προς οφελος των πολιτών,

- θα συνεχισει απαρεκλητα να χρησιμοποιει τα μέσα ενημερωσης τα οποία διαθετει στο διαδικτυο

μέσα από τα οποία ενημερωνονται οι ενεργοι, οι παραγωγικοι πολίτες και τα κεντρα αποφασεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικο, ενημερωνοντας συγχρονως και συστηματικα τους εργαζομενους στα συμβατικα μέσα ενημερωσης συντακτες ,ώστε να έχουν τη δυνατοτητα να πληροφορουν και τους πολίτες οι οποίοι τα χρησιμοποιουν για την ενημερωση τους.

Με τις θερμοτερες Ευχες προς τους συντακτες των συμβατικων μεσων ενημερωσης για ένα παραγωγικο 2009,

Μη κυβερνητικη Οργάνωση STOPCARTEL

Για κάθε διευκρινηση,

Κο. Γ.Κοσμοπουλο τηλ. 698-200-9611

Δεν υπάρχουν σχόλια: