ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.09

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;; Ο ΜΑΚΗΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ Ή Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ;

Λαίκή Δράση ή Επαναστατικός Αγώνας;

Η "Λαϊκή Δράση" μια οργάνωση που δεν την ξέρει κανείς, με τηλεφώνημα στη ηλεκτρονική εφημερίδα του Ταρζάν Τριανταφυλλόπουλου zoygla.gr, είχε υποτίθεται αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα με Καλάσνικοφ, της αστυνομικής κλούβας έξω από την Πανεπιστημιούπολη.
Μετά το δολοφονικό χτύπημα της φρουράς του υπουργείου Πολιτισμού τα ξημερώματα και το βαρύτατο τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η επίθεση έγινε με το ίδιο Καλάσνικοφ και ότι χρησιμοποιήθηκε και ένα υποπολυβόλο που είχε χρησιμοποιηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα σε προηγούμενο χτύπημα σε αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα σημαίνει ότι ο Επαναστατικός Αγώνας χτύπησε και την κλούβα της αστυνομίας και η Λαϊκή Δράση που ανέλαβε την ευθύνη δεν είναι παρά κατασκεύασμα του Τριανταφυλλόπουλου για να διαφημίσει την εφημερίδα του και την αφεντομουτσουνάρα του…
Ποιος λέει την αλήθεια;
Το αυτονόητο είναι να λέει την αλήθεια η αστυνομία που συνέκρινε βολίδες, κάλυκες κλπ και να ψεύδεται ο Τριανταφυλλόπουλος ή στην καλύτερη περίπτωση κάποιος να του έκανε φάρσα.
Αλλά πάλι θα ρισκάριζε ο Τριανταφυλλόπουλος την όποια αξιοπιστία του έχει απομείνει για ένα πρόσκαιρο διαφημιστικό όφελος…
Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα…
Άλλωστε αν πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται ο Επαναστατικός Αγώνας είναι πολύ πιθανόν να στείλει προκήρυξη στο …Ποντίκι της Πέμπτης και να μας λυθούν οι …απορίες για το ποιοί παίζουν παιχνιδάκια με την τρομοκρατία...

monahikoslikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: