ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.09

Νέα από τα σύνορα Αιγύπτου – Γάζας. Επικοινωνία με τον γιατρό Ηλία Καρανίκα και βουλευτή Ν. Ευρυτανίας

Σε επικοινωνία μας με τον γιατρό και βουλευτή Ηλία Καρανίκα, Γραμματέα του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται αυτή την ώρα στα σύνορα Αιγύπτου – Γάζας, ενημερωθήκαμε ότι οι Αιγύπτιοι δεν επέτρεψαν να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας - αυτή την ώρα (16:00) -, η αποστολή της Ν. ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη της αποστολής θα επιχειρήσουν εκ νέου, αργότερα το απόγευμα να εισέλθουν στη Λωρίδα της Γάζας.

* Αυτή η απαράδεκτη στάση της Αιγύπτου, στα πλαίσια της πολιτικής στήριξης του ναζιστικού Ισραήλ από ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, μας δείχνει την ανάγκη συμπαράστασης στο λαό της Γάζας, για να σταματήσει η γενοκτονία. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη…
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: