ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.09

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ «ΕΠΙΣΗΜΑ» ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


Προκλητικό περιεχόμενο της ανανεωμένης ιστοσελίδας του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.
Στην σελίδα του το ΥΠ.ΕΞ της γείτονικής χώρας αναφέρει ωμα μία σειρά διεκδικήσεων έναντι της Ελλάδας καθώς τις "γκρίζες ζώνες" και το casus belli καθώς επίσης τονίζεται ότι η μειονότητα στη Θράκη ζει σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Κορυφαίο σημείο στην σελίδα αποτελεί η αναφορά ότι «Η Ελλάδα διψάει για εδαφική επέκταση, που έχει αποκλειστικό στόχο την αποσταθεροποίηση και την υπονόμευση της εδαφικής ακεραιότητας» της Τουρκίας.

Για την Θράκη ισχυρίζονται ότι είναι υπό καθεστώς απαγορεύσεων λόγο στρατιωτικών ζωνών….«Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην απαγορευμένη ζώνη έχουν μπλοκαριστεί από στρατιωτικά φυλάκια, οι κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να μετακινηθούν εντός και εκτός της Ζώνης πρέπει να επιδείξουν ειδική ταυτότητα, ενώ όποιος θέλει να επισκεφθεί την περιοχή πρέπει να εξασφαλίσει ειδική άδεια, μικρής διάρκειας. Υποστηρίζεται μάλιστα ότι οι κάτοικοι της Ζώνης, ακόμη και αυτοί που κατέχουν ειδική άδεια, δεν μπορούν να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χλμ. από τη κατοικία τους»

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εμφανίζει την Ελλάδα ως χώρα περιορισμένης κυριαρχίας στο Αιγαίο και τονίζει ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις για «τον καθορισμό της κυριότητας μικρών νησιών και βραχονησίδων στο Αιγαίο».

Σε ειδικό κεφάλαιο επανεμφανίζεται η θεωρία των «γκρίζων ζωνών», όπου αναγνωρίζει ως ελληνικά μόνο όσα νησιά αναφέρονται ονομαστικά στις συνθήκες. Υποστηρίζουν ότι η «κυριότητα μικρών νησιών, βραχονησίδων και βράχων στο Αιγαίο, το καθεστώς των οποίων δεν έχει ορισθεί με σαφήνεια από τα διεθνή κείμενα, πρέπει να καθορισθεί με συμφωνία».
Το casus belli εμφανίζεται εκ νέου με την παρατήρηση ότι «η οποιαδήποτε επέκταση από την Ελλάδα των χωρικών υδάτων πέραν των 6 ν.μ. στο Αιγαίο είναι μη αποδεκτή από την Τουρκία». Και προσθέτει ότι «δεν θα πρέπει να επιτραπεί στην Ελλάδα η διεύρυνση περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας στο Αιγαίο με μονομερείς ενέργειες».



Επαναλαμβάνεται η θέση ότι τα τουρκικά μαχητικά που εισέρχονται στο FIR Αθηνών δεν υποχρεώνονται να υποβάλλουν σχέδια πτήσης και πως η είσοδος μαχητικών στην περιοχή μεταξύ 6-10 ν.μ. δεν συνιστά «παραβίαση», καθώς η Άγκυρα δεν αναγνωρίζει τα 10 ν.μ. ως εύρος του εθνικού εναέριου χώρου.

Πηγή Έθνος της Κυριακής

==================================
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΙΠΩΘΗΣΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ...... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: