ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.09

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ….Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΛΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΗΝΗ…ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ….

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !! ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ;

Απο ΕΓΚΥΡΗ στρατιωτική πηγή, μας ήρθε η πληροφορία ότι οι Τούρκοι προέβαλλαν βέτο και απείλησαν με ΘΕΡΜΟ επεισόδιο, αν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλιας, μετέβαινε με ελικόπτερο SUPER PUMA, στο Φαρμακονήσι, για τον αγιασμό των υδάτων την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2008. Οι Τούρκοι αμφισβητουν την Ελληνική κυριαρχία και πέρα απο τις γκρίζες ζώνες.
Η Ελληνική Κυβέρνηση για άλλη μια φορά παραπληροφόρησε τον Ελληνικό λέγοντας ότι όλω ... "κακοκαιρίας" δε μπορούσε να πετάξει το super puma !! (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ !!) και .. αναγκαστικά ο Πρόεδρος πήγε με σκάφος του Λιμενικού!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΙ:

Προτού καν συμπληρωθεί 24ωρο από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι- που μαζί με το παρακείμενο Φαρμακονήσι αποτελούν τον νέο «στόχο» της Τουρκίας- η Άγκυρα προχώρησε σε πολλαπλές στρατιωτικό προκλήσεις σε αέρα και θάλασσα. Πρώτη φορά μάλιστα επιχείρησε να κατοχυρώσει με στρατιωτικό τρόπο «τουρκική κυριαρχία» στη συγκεκριμένη περιοχή! Μάλιστα για να πετύχει τον στόχο της δύο τουρκικά F-16 επιτέθηκαν ευθέως με «ελιγμούς προσβολής» («8άρια») κατά ελικοπτέρου Super Ρuma που αναζητούσε ναυαγούς την ώρα που αυτό προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Φαρμακονήσι για να αποφύγει κλιμάκωση της έντασης. Τα F-16 πέταξαν μόλις 100 μέτρα πάνω από το ελικόπτερο και ενώ αυτό βρισκόταν 60 μέτρα πάνω από το ελικοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: