ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.09

Οι ναζί πλήρωσαν. Το Ισραήλ πότε;


Φρίκη ανείπωτη μεταφέρουν συνεχώς τα τηλεγραφήματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων από τη Λωρίδα της Γάζας -στην οποία, σημειωτέον, ακόμη δεν επιτρέπει η ισραηλινή κυβέρνηση να μπουν ξένοι δημοσιογράφοι. Φοβάται -και δικαίως- το Τελ Αβίβ ότι θα φρίξει η ανθρωπότητα με όσα εγκλήματα των Ισραηλινών εισβολέων θα δουν και θα περιγράψουν οι δημοσιογράφοι. Ανατρίχιασε η υφήλιος με αυτό που μετέφεραν χθες οι άνδρες του Ερυθρού Σταυρού: τέσσερα ετοιμοθάνατα από την πείνα και τη δίψα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι βομβαρδισμένο από τους Ισραηλινούς στη Ζεϊτούν, να κινούνται κλαίγοντας ανάμεσα στα πτώματα των τεσσάρων μητέρων τους και δώδεκα ακόμη νεκρών στα ίδια χαλάσματα, και απέξω να καπνίζουν αμέριμνοι Ισραηλινοί στρατιώτες αφήνοντας τα παιδιά να πεθάνουν αργά αργά και μαρτυρικά από τη δίψα!

Δεν ήταν όμως...
αρκετό για την ισραηλινή πολιτική ηγεσία το προχθεσινό έγκλημα του συνειδητού βομβαρδισμού των σχολείων του ΟΗΕ με τις δεκάδες νεκρά γυναικόπαιδα, το οποίο ήθελε να περάσει το μήνυμα στους Παλαιστίνιους ότι πουθενά δεν μπορούν να βρουν καταφύγιο προστασίας από τις ορδές των αιμοσταγών Ισραηλινών.

Χθες προχώρησαν περισσότερο. Ισραηλινοί στρατιώτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο οδηγούς φορτηγών της υπηρεσίας αρωγής του ΟΗΕ (UNRWA), η οποία παρέχει τρόφιμα και άλλη βοήθεια σε 750.000 Παλαιστίνιους.

Το Τελ Αβίβ υποχρέωσε έτσι τον ΟΗΕ να διακόψει την αποστολή του στη Λωρίδα της Γάζας, επιδιώκοντας έτσι οι Ισραηλινοί την εξόντωση από την πείνα δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων!

Ακόμη και οι Γερμανοί ναζί στη διάρκεια της κατοχής στη χώρα μας άρπαζαν τα τρόφιμα για τις ανάγκες των χιτλερικών ορδών, δεν το έκαναν όπως οι Ισραηλινοί που κόβουν την τροφοδοσία του ΟΗΕ μόνο και μόνο για να εξοντώσουν τους Παλαιστίνιους.

«Αναστείλαμε τις δραστηριότητές μας στη Γάζα μέχρις ότου οι ισραηλινές αρχές μπορέσουν να εγγυηθούν την ασφάλειά μας.

Οι εγκαταστάσεις μας χτυπήθηκαν, οι εργάτες μας δολοφονήθηκαν, παρά το γεγονός ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν τις συντεταγμένες των εγκαταστάσεών μας και το ότι όλες οι κινήσεις μας συντονίζονται με τον ισραηλινό στρατό», δήλωσε ο Κρις Γκάνες, εκπρόσωπος της UNRWA του ΟΗΕ.

Το Ισραήλ μετέτρεψε τη Λωρίδα της Γάζας σε «στρατόπεδο συγκέντρωσης» δήλωσε μέχρι και ο πάπας Βενέδικτος σοκαρισμένος από το έγκλημα, παρά την τακτική του Βατικανού να αποφεύγει δηλώσεις πολιτικά φορτισμένες όπως αυτή, η οποία εμμέσως συγκρίνει τους Ισραηλινούς με τους ναζί.

Δεν έχει όμως σημασία να αποφανθεί κανείς αν τα ανθρωπόμορφα ναζιστικά κτήνη ήταν πιο απάνθρωπα στη συμπεριφορά τους από όσο οι σημερινοί Ισραηλινοί - πράγμα άκρως αμφίβολο, μετά από όσα μαθαίνουμε και βλέπουμε. Αλλο είναι το ζήτημα. Οι ναζί πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους σε κάποιο βαθμό. Οι Ισραηλινοί εγκληματίες πολέμου όμως δεν θα πληρώσουν ποτέ; Δεν θα υπάρξει «Νυρεμβέργη» για τους αιμοδιψείς ηγέτες του Τελ Αβίβ; Ούτε καν συμβολικά; Εξήντα χρόνια τώρα κολυμπούν κυριολεκτικά στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων που έχουν εξοντώσει. Μέχρι πότε θα τους ανέχεται η ανθρωπότητα;

«Εγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας» είχε χαρακτηρίσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας ο Αμερικανοεβραίος καθηγητής του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Φαλκ ως εισηγητής για το Παλαιστινιακό του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ - και αυτό πριν αρχίσει η ισραηλινή επίθεση. «Να ερευνήσει την υπόθεση το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και να προσδιορίσει κατά πόσο θα πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες και να διωχθούν ποινικά για παραβιάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου οι Ισραηλινοί πολιτικοί ηγέτες και οι στρατιωτικοί διοικητές, που είναι υπεύθυνοι για την πολιορκία της Γάζας», υπογράμμιζε στην έκθεση που υπέβαλε στον ΟΗΕ πριν από έναν μόλις μήνα.

Με όσα μεσολάβησαν πρέπει επιτέλους να αρχίσει αυτή η διαδικασία. Εκτός πια και αν η Χάγη αποτελεί απλώς όργανο εξόντωσης των αντιπάλων των ΗΠΑ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
Η Γερουσία των ΗΠΑ υπέρ του Τελ Αβίβ

Καμιά ελπίδα αλλαγής της αμερικανικής στάσης ενθάρρυνσης του Ισραήλ να σφαγιάζει όσους Παλαιστίνιους επιθυμεί δεν υπάρχει. Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει απόφαση δικομματική Δημοκρατικών (που έχουν την πλειοψηφία) και Ρεπουμπλικάνων, η οποία «επαναβεβαιώνει το αναφαίρετο δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τον εαυτό του εναντίον επιθέσεων από τη Γάζα», όπως επί λέξει αναφέρει. «Εμείς τι θα κάναμε αν ρουκέτες και όλμοι από το Οντάριο του Καναδά χτυπούσαν το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης;» ρώτησε δημαγωγικά ο ηγέτης της πλειοψηφίας Χάρι Ριντ, παραλείποντας όμως να προσθέσει ότι θα έπρεπε οι ΗΠΑ να είχαν καταλάβει όλο τον Καναδά και να είχαν εξοντώσει εκατομμύρια Καναδούς για να είναι σωστές οι αναλογίες!
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ στο ethnos

http://apneagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: