ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.09

ΜΑΣ "ΧΑΡΙΖΟΥΝ" 50 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ..Η "ΣΙΩΠΗ" ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ



Σε άρθρο της εφημερίδας "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"αναφέρεται ότι από τον ΜΑΙΟ του 2008 έχει κατατεθεί προσφορά για 50 υπερσύγχρονα Ε/Π MI-26 ρωσικής κατασκευής τα οποία είναι ικανά για αεροπυρόσβεση, αεροδιακομιδές ασθενών από τα νησιά αλλά και για έρευνα και διάσωση που είναι και το βασικότερο, μια και η "κόντρα" με τους γείτονες μας στο θέμα αυτό είναι διαρκής .

Το ωραίο είναι ..όπως αναφέρει ΤΟ ΠΑΡΟΝ ότι το ελληνικό δημόσιο όχι μόνον θα τα αγόραζε περίπου δωρεάν (η πρόταση ήταν για αγορά ομολόγου του ελληνικού δημοσίου διάρκειας 100 ετών -που τότε θα πληρωνόταν) αλλά και το 10% της τιμής θα αποδιδόταν ως δωρεά στο Ίδρυμα Ελληνισμού. Μιλάμε για μια αγορά συνολικού κόστους 800 εκατ. δολαρίων την χρηματοδότηση των οποίων αναλάμβανε εξ ολοκλήρου η εταιρεία D-D. Επιπλέον η εκπαίδευση πληρωμάτων , η συντήρηση των Ε/Π κλπ ήταν μέσα στην πρόταση της προσφοράς.

=================================================================

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΗΣ..., ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 50 Ε/Π ,.....
ΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,...ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ...... ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.



ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗ...
ΑΝ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΓΟΡΑΣ 15 Ε/Π SUPER PUMA ΤΑ
ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ,..... ....

ΚΑΙ!!!!!! ΣΥΝΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ :..... ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ....ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.....ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΑΔΕΙΕΣ!!!!!!...........

1 σχόλιο:

ΥΠΕΡΙΩΝ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

http://iwnasdragoumis.blogspot.com/2009/03/blog-post_8745.html