ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.09

ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"


Γράφαμε... σε ανάρτηση μας........
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Ι ΓΙΑ "ΝΕΟ" ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.....

Ο υπουργός οικονομικών πρότεινε ως νέο επικεφαλή της ΚΕΔ έναν πραγματικό τεχνοκράτη.
Το όνομα αυτού Φωτόπουλος Κωνσταντίνος. Τα προσόντα του κυρίου Φωτόπουλου είναι..... πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Αξιολόγησης Επενδύσεων, Δημοσίων Οικονομικών, Διαχείρισης Έργων και Προμηθειών του Δημοσίου.

Ο κατάλληλα εφοδιασμένος με προσόντα άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για την πραγμάτωση του σχεδιασμού της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας έτσι ώστε να καταστεί τρόπον τινά σε διέξοδο η οικονομική επαιτεία του κράτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: