ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.09

Προβλήματα καθημερινότητας που καταγγέλλουν οι αναγνώστες



Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φίλους επισκέπτες του Ιστολογίου μας, πως κάποιες επιστολές που έχουν τη μορφή της διαμαρτυρίας ή και της καταγγελίας ακόμα, δεν μπορούν να δημοσιευτούν αυτούσιες για τυπικούς και μόνο λόγους. Πολύ δε περισσότερο όταν θίγονται προσωπικά δεδομένα και δεν έχουμε και τον αντίλογο. Εν τούτοις όλες οι σοβαρές καταγγελίες που βλάπτουν το γενικό - δημόσιο συμφέρον δεν αποκρύπτονται από κανένα συνάδελφο Blogger , το ίδιο και απο εμάς.
Εχουμε λοιπόν δυο καταγγελίες αυτή την ώρα.
Η πρώτη αφορά αυτό που μας καταγγέλουν ενυπόγραφα δύο γονείς από το 3ο (τρίτο) Λύκειο Ηρακλείου στην οδό Δημοκρατίας: Οτι δηλαδή, ο καθηγητής- ιερέας του μαθήματος των θρησκευτικών, όταν εκνευρίζεται με κάπιον μαθητή εντός της αίθουσας διδασκαλίας τον χαστουκίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αυτό συμβαίνει κατά κόρον στο συγκεκριμένο σχολείο. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς κι ας προσέξει ο συγκεκριμένος ιερέας-καθηγητής, ο οποίος μάλλον αναπωλεί κάποιες παλιές του εποχές. Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινές χειρότερες απο ένα "ξύρισμα" ...
Η δεύτερη αφορά το θέμα της παράνομα και πέραν του κανονικού χρόνου παραμονής μιας συγκεκριμένης λαϊκής της πόλης του Ηρακλείου, αυτής που γίνεται κάθε Δευτέρα στη περιοχή "Καμίνια". Εχουμε στα χέρια μας ενυπόγραφη κατάσταση-διαμαρτυρία 50 κατοίκων που διαμαρτύρονται για συγκεκριμένες φθορές που εχουν υποστεί οι ιδιοκτησίες τους εξ' αιτίας της λαϊκής. Επειδή έχουμε ασχοληθεί ξανά με το θέμα, με κάποια σχετικά έγγραφα που λάβαμε απο την Νομαρχία συν κάποια επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, δεν μας έπεισαν πως οι αρμόδιες αρχές (εκατέρωθεν) επιθυμούν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα. Αλλά πως πίσω απ' αυτή την περίεργη κωλυσιεργία βρίσκονται κάποια μικροκομματικά συμφέροντα που εξυπηρετώντας κάποιους "ημέτερους", αδικούν όμως κάποιους άλλους συνδημότες μας.
Παρακαλούμε τους ιθύνοντες να δώσουν τη λύση άμεσα, διότι διαφορετικά θα δράσουμε όπως εμεις ξέρουμε για να λάμψει η αλήθεια. Εξάλλου είμαστε πάντα κατά της αδιαφάνειας και των συγκαλήψεων εν γένει, πολλώ δε μάλλον κατά της "λαμογιάς".
Αναμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: