ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.09

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ

Για τον κ. Υπουργό Οικονομίας

Θέμα: «Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικονομίας ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ φέρεται σύμφωνα με καταγγελίες ότι ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από ιδιωτικές τράπεζες, εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τις αιτιάσεις για το γεγονός ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ που δεν συνάδουν με την ευθύνη του κεντρικού τραπεζίτη που διόρισε η Κυβέρνηση Καραμανλή!»

Στις 16/2/09 είχα καταθέσει ερώτηση προς εσάς σχετικά με το αν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατά τη διάρκεια της θητείας του διαθέτει ή διέθετε μεγάλο πακέτο μετοχών ιδιωτικής τράπεζας καθώς και για τον τρόπο που το απέκτησε, ενημερώνοντάς σας ότι αν αυτό αληθεύει δεν συνάδει με τη θεσμική του ιδιότητα και τη δυνατότητα εποπτείας που είναι υποχρεωμένος να ασκεί προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Επειδή έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής μέσα στο οποίο είχατε συνταγματική υποχρέωση να απαντήσετε, το γεγονός αυτό καταδεικνύει

Α) την εμμονή σας να συνεχίζετε να αγνοείτε τη Βουλή και τους εκλεγμένους συναδέλφους σας που κάνουν χρήση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δημοκρατικού δικαιώματός τους να ασκούν έλεγχο για τα πεπραγμένα σας και τις συμπεριφορές σας, και να λαμβάνουν απαντήσεις

Β) την εντύπωση που δημιουργείτε από τη συμπεριφορά σας αυτή ότι συγκαλύπτετε πραγματικά περιστατικά που αποτελούν ανεξήγητες συμπεριφορές του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος που εσείς ως Κυβέρνηση διορίσατε

Γ) την αδυναμία του κεντρικού τραπεζίτη να ασκεί εποπτεία και έλεγχο στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, αφού έχει καταστεί με τις ενέργειες του ευάλωτος σε πιθανές πιέσεις, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, που σχετίζονται με τη λειτουργία τους.

Ερωτάσθε και καλείστε να δώσετε σαφείς και συγκεκριμένες απαντήσεις:

  1. Διαθέτει ή διέθετε τελικά ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος υψηλό πακέτο μετοχών ιδιωτικών τραπεζών από την ημερομηνία που διορίστηκε στην Τράπεζα Ελλάδος από την κυβέρνησή σας.
  2. Να μου κατατεθεί:

    Α) Αν μέρος των μετοχών που αποκτήθηκαν από τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος αποκτήθηκαν μέσω διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και για την οποία αγορά χορηγήθηκε στον αγοραστή δάνειο από την εκδότρια των μετοχών τράπεζα.

    Β) Αν μέρος των μετοχών αποκτήθηκαν μέσω προγράμματος stock option.

    Γ) Αν τμήμα των μετοχών αποκτήθηκε ως μέρος μεγαλύτερου συνολικού πακέτου αμοιβής συμβατικά ή όχι προσδιορισμένης με την αποχώρηση από την Υπηρεσία Τραπέζης του ανωτέρω.

  1. Να μου κατατεθεί η ημερομηνία και η τιμή απόκτησης των μετοχών καθώς και η τιμή πώλησης των αντίστοιχων μετοχών.
  2. Να μου κατατεθεί ποιος ήταν σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής των μετοχών αυτών (εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο) και εάν οι μετοχές πουλήθηκαν μέσω του χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και μέσα σε ποια χρονική διάρκεια, ή εάν πουλήθηκαν ως πακέτο και ποιο premium ή discount.
  3. Αν τελικά τις απέκτησε με δάνειο ποιο είναι το ύψος του Δανείου, με ποιους όρους ελήφθη και αν τελικά έχει εξοφληθεί το δάνειο.
  4. Να μου κατατεθούν οι σχετικές δανειακές συμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: