ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.09

ΣΥΡΙΖΑ...Ο "ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ" ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Αποτυπώνω .. «Δεν είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που ο αντιεξουσιαστικός χώρος επιχειρεί να λειτουργήσει ως υποδοχέας της κοινωνικής δυσφορίας στον χώρο της νεολαίας, ιδιαίτερα μάλιστα ανάμεσα σε νέους που ανήκουν στην κάτω πλευρά της πυραμίδας. Το νέο στοιχείο είναι ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος βρίσκει οπαδούς σε ολοένα και πιο εκτεταμένη κοινωνική και γεωγραφική ζώνη.

Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της, σε συνδυασμό με την κρίση διακυβέρνησης και τη βαθιά ιδεολογική - ηθική κρίση, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων και τη μετάλλαξή τους από το αυθόρμητο ή και τον χαβαλέ στο οργανωμένο, συχνά με στρατιωτική μορφή.»

Αυτή είναι η «σκέψη» του ΣΥΡΙΖΑ για τα ευτράπελα των «αγανακτισμένων» του.

Η τακτική του «τα έχω με όλους καλά» μας γυρίζει πίσω στην εποχή των «κοτζαμπάσηδων» που παρέβλεπαν το αυτονόητο για να διατηρούνται στην θέση τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέβλεψε τεχνηέντως τους λόγους της επιδρομής – έτσι όπως αυτή ανακοινώθηκε από τους ίδιους τους επιδρομείς- οι οποίοι προκάλεσαν φθορές για να διαμαρτυρηθούν αλλά και να συμπαρασταθούν σε ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Και όμως έγινε και αυτό …μέχρι εχθές συμπαραστεκόντουσαν κάποιοι στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σήμερα συμπαραστέκονται στον ληστή των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ τέκνο του ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και το μόνο που κάνει η εφημερίδα του κόμματος είναι να μιλά γενικόλογα και να παραπέμπει τις «αντιδράσεις» στην «κοινωνική δυσφορία της νεολαίας»

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…… ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ???

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η "Αυγούλα" αποκρύπτει το γεγονός, γνωστό σε όλους - είμαστε και μικρή χώρα - ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών του αντεξουσιαστικού χώρου είναι γόνοι οικογενειών με καλά εισοδήματα, συχνά από τα Βόρεια Προάστεια. Ούτε ο Γιάννης Δημητράκης (γιος κατασκευαστή-μεγαλοεργολάβου), ούτε ο Βούτσης είχαν οικονομικό πρόβλημα, κάθε άλλο. Απλά, τα παρουσιάζει έτσι η καλή αριστερίστικη φυλλάδα για να κλείνει το ματάκι στους μπαχαλάκηδες.
Είναι φυσικό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για τους μπαχαλάκηδες, τη Σέχτα και τον Επαναστατικό Αγώνα ό,τι ήταν το Sinn Fein στη Βόρεια Ιρλανδία για τον ΙRA, δηλαδή κοινοβουλετικό προπέτασμα. Με τη διαφορά ότι δεν έχουμε εδώ κατοχή από άλλη χώρα.

Υ.Γ. Θα περιμένουμε ακόμα από τον Νίκο Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει καμιά δήλωση για τα φιλαράκια του αρχιληστή γιου του που κατέστρεψαν περιουσίες και έδειραν ανθρώπους;