ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.09

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ..... "ΣΚΑΩ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ


Το πάθος της κυρίας ΜΑΚΡΗ για το κατηγορώ της κατά της κυβέρνησης του "καταλληλότερου" είναι γνωστό.

Σήμερα όμως στην εκπομπή της στον real FM ξεπέρασε και τον εαυτό της.


Περιγράφοντας μια συμπλοκή «νεαρών» ,που έγραφαν στους τοίχους ,με άνδρες της ομάδας (Ζ) , και οι οποίοι κατάφεραν όχι μόνον να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς αλλά και να αποσπάσουν και ένα κράνος αστυνομικού ως λάφυρο της συμπλοκής και να «βάψουν» με τα σπρέι τους έναν από τα αστυνομικά όργανα ……….

Η κυρία ΜΑΚΡΗ «έσκασε» στα ΓΕΛΙΑ!!!! ON AIR για να δώσει έμφαση στον αντιπολιτευτικό της λόγο και στην γραμμή στο πως «κατάντησαν» οι κυβερνώντες την ΕΛ.ΑΣ!!!!!


ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ «ΤΕΥΧΗ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ» ΕΚΔΟΣΗΣ…..ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: