ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.09

Οι πολιτικοί μας δεν ασχολούνται με την κυπριακή τραγωδία...

Αυτό αφορά όλους τους πολιτικούς που θέλουν να λέγονται Ελληνες. Κανείς μα κανείς από αυτούς δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει ή έστω να υποστηρίξει την αίτηση που έθεσε στις 30 Σεπτεμβρίου 2008 ο δικηγόρος κ. Στέλιος Γρηγορίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να ανοιχθεί ο φάκελος της Κύπρου.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μόνο μια ερώτηση έχει γίνει στο κοινοβούλιο από το 1974 μέχρι σήμερα (!) για το θέμα των αγνοουμένων και το ζήτημα του «φακέλου της Κύπρου», από τον κ. Στάθη Παναγούλη το 1983.
Η κοινοποίηση ήταν προς:
Τον Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας κον Κάρολο Παπούλια
Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κον Δημήτριο Χριστόφια
Τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κον Κωνσταντίνο Καραμανλή
Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κον Γεώργιο Παπανδρέου
Την Γ.Γ. του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα
Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κον Γεώργιο Καρατζαφέρη
Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κον Αλέκο Αλαβάνο
Η απάντηση που δόθηκε ήταν τυπική και συνάμα προκλητική από το υπουργείο Δικαιοσύνης, μερικές εβδομάδες μετά:
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρ. Πρωτ: 85146 οικ. ΛΕ/15/9/2008
Απορρίπτοντας το αίτημα αποκάλυψης της εθνικής προδοσίας, επισημαίνει ότι «δεν εκλείπουν οι λόγοι αναστολής των λόγων της ποινικής δίωξης των υπευθύνων για τα εγκλήματα της Κυπριακής τραγωδίας»
Τέτοια σύμπνοια και ομοψυχία όλων των πολιτικών αρχηγών έχει να τη δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα. Αλλά όταν πρέπει κάτι να μείνει κρυφό για να μην υπάρξει πρόβλημα με όλα τα σημεία του ορίζοντα γιατί φοβόμαστε, τότε σε τι να πιστέψεις;
Βέβαια, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και όλα γίνονται για το «καλό του τόπου», ώστε να μη μαθευτεί η αλήθεια. Και αποδεικνύεται περίτρανα ότι από τη δεξιά έως την αριστερή άκρη του Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού αντιδρούν σαν «φοβισμένοι λαγοί» σκεφτόμενοι και μόνο το ενδεχόμενο να διαρρεύσουν κείμενα των εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: