ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.09

ΚΟΛΩΝΑΚΙ…… «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»


Η τελευταία επιδρομή των αντιεξουσιαστών στο Κολωνάκι, έθεσε και την «ώρα μηδέν», βάζοντας όλους τους εμπλεκομένους προ των ευθυνών τους, και αναζητώντας κατά την οπτική γωνία θέασης του καθενός στο πρόβλημα, την «αναίμακτη» λύση.



Η σύγκρουση μεταξύ της «πάταξης του εγκλήματος» και του «περιορισμού των προσωπικών δικαιωμάτων και ελευθεριών» είναι το τεντωμένο σχοινί που πρέπει να ακροβατήσει η ΛΥΣΗ.


Από την μία έχουμε την εξουσία που είναι και η άμεσα εμπλεκόμενη για να δώσει την απαιτητή λύση και να αποκαταστήσει την κοινή ΕΙΡΗΝΗ, και από την άλλη έχουμε την κοινή γνώμη που από την μεριά των εκφραστών της δημοσιογράφων και μη, επικαλείται υποψίες για αφορμή του κράτους να περιορίσει τις προσωπικές ελευθερίες.


Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχουμε ένα γεγονός που κινείται στα πλαίσια του εγκλήματος, και για την πάταξη του δεν μπορούν να δημιουργούνται φοβίες.

Δεν μπορεί να αφορίζεται το αυτονόητο στο όνομα της Δημοκρατίας, την οποία κατάντησαν εκδιδόμενη από την υπέρμετρη ασέλγεια εις βάρος της όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές τηλεοπτικοί αστέρες της δημοσιογραφίας αλλά και οι «προοδευτικοί» κουλτουριάρηδες.


Πως είναι δυνατόν όταν το «έγκλημα» αποθρασύνεται και δεν μπορείς να συνδιαλλαγείς μαζί του ,να μιλάμε για «τρόπους» πάταξης του χωρίς να υπάρχουν μέτρα ανάλογα της συμπεριφοράς του και των κινήσεων του?

Η ουσία είναι η ενσυνείδητη «συμφωνία» που θα κάνουν όλες οι πλευρές που αναζητούν την ΛΥΣΗ, στην «ορολογία της πράξης ή των πράξεων» που τελούνται από τους κουκουλοφόρους.

Οι ήδη υπάρχοντες νόμοι ορίζουν το «έγκλημα». Που είναι λοιπόν το πρόβλημα?

Το πρόβλημα κατά την προσωπική μου άποψη έγκειται στην διάθεση όλων των πλευρών να το διατηρούν και να το συντηρούν αγνοώντας προκλητικά τους νόμους.


Το θέμα δεν είναι τα «μέτρα» αλλά η απόφαση να τα πάρεις πιστεύοντας στις πραγματικές αρχές της Δημοκρατίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: