ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.09

"ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΩΝ"‏











Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού για το 2009 έχει ως θέμα "Κοινόχρηστο Νερό - Κοινές Ευκαιρίες" ("Shared Water – Shared Opportunities"), με έμφαση στα διασυνοριακά ύδατα.


Στόχος είναι να καλλιεργηθούν δυνατότητες για τη διασυνοριακή συνεργασία στην διαχείριση των υδάτων με σκοπό να συμβάλουν στην οικοδόμηση αμοιβαίου σεβασμού, κατανόησης και εμπιστοσύνης μεταξύ των χωρών και στην προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.


Των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού 2009 ηγείται η UNESCO με την υποστήριξη της UNECE και του FAO.

Η συνεχής μείωση των διαθέσιμων ποσοτήτων υδάτινων πόρων και η υποβάθμιση της ποιότητας των υδάτων, λόγω της ρύπανσης από μία σειρά ουσιών ανθρωπογενούς προέλευσης. αποτελεί πραγματικότητα που γεννά την ανάγκη δημιουργίας διαχειριστικών εργαλείων σε επίπεδο λεκάνης απορροής. Η χρήση νέων τεχνολογιών στη διαχείριση υδάτινων πόρων αποτελεί αναγκαίο εργαλείο, εφόσον επιτρέπει τον άμεσο, έγκαιρο και σύγχρονο τρόπο παρακολούθησης της οικολογικής κατάστασης μίας λεκάνης απορροής.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, πιστό στους σκοπούς του για την προώθηση της συνεργατικής προσέγγισης για της αειφορικής διαχείρισης των φυσικών πόρων και την επίτευξη μίας αρμονικής κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, διοργανώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα, τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, το Δήμο Λαγκαδά, το Δήμο Εχεδώρου, την Επιτροπή Ερευνών Α.Π.Θ, το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, την European Space Agency (ESA), και τη ΜΚΟ Inten-Synergy, Διεθνή Ημερίδα με θέμα :


«Νέες Τεχνολογίες στη Διαχείριση των Υδάτων».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009 και ώρα 09:30 π.μ.


Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "ΝΟΗΣΙΣ"


salonica press

Δεν υπάρχουν σχόλια: