ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.09

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Ι ΓΙΑ "ΝΕΟ" ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.....


Σενάρια ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της δημόσιας ακίνητης περιουσίας εξυφαίνονται προκειμένου η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός ξεφύγουν από το οικονομικό τέλμα αλλά και για να φανούν πιο λαικότεροι και πλειοδοτικά αλληλέγγυοι με τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες .

Τα σενάρια θέλουν τον πρωθυπουργό της χώρας και το οικονομικό του επιτελείο να "απεργάζονται" σχέδιο ξεπουλήματος των καταπατημένων ως "πρώτη δόση"μια και η οικονομική κρίση έχει ρίξει τις τιμές στα ακίνητα. Ως δεύτερη δόση ...και με την ανάκαμψη των τιμών στα ακίνητα ... σχεδιάζεται η "αξιοποίηση" της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.
Η ΚΕΔ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα "σχέδια" του ξεπουλήματος.
Η ΚΕΔ ...... το μπαλαντέρ στην πράσινη τσόχα του Βατοπεδινού τραπεζιού.....θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί την Δημόσια περιουσία
==================================================================== ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΛΟΠΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ "ΠΑΧΙΏΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ"...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ" ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: