ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.09

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ» ……ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!………….


Το Μονόκλ


Η συναίνεση ως διακύβευμα και τα έξι σημεία ως πρόταση για την λύση του οικονομικού προβλήματος που έχει περιέλθει η χώρα ,αποτέλεσαν το «κλου» ως όραμα και ως μέγα σχέδιο λύσης για την διέξοδο της από την επερχόμενη καταπόντιση της .



Εκτός της οφθαλμοφανούς επικοινωνιακής «τρίπλας» του «καταλληλότερου ηθοποιού» ο οποίος και κατέβαλε ίσως την τελευταία του προσπάθεια για αναστροφή του αρνητικού κλίματος που έχει περιπέσει τόσο ο ίδιος ως επικεφαλής της αποτυχημένης νέας διακυβέρνησης του, όσο και του κόμματος του που αντιπροσώπευε και που αμείωτα εξακολουθεί να συντηρεί την απαξίωση του οράματος ως έννοια,…

μας έδωσε και την μοναδική ευκαιρία να αποκομίσουμε τα «άλλα» συμπεράσματα από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας αλλά και ιδιαίτερα από τους τουλάχιστον «δύο» διεκδικητές την εξουσία.



Τα άλλα τρία κόμματα της βουλής έχουν παγιωθεί στην συνείδηση των πολιτών ως φωνές διαμαρτυρίας μια και δεν έχουν ποτέ κυβερνήσει αλλά ούτε έχουν δώσει ποτέ ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την τυχόν διακυβέρνηση αυτού του τόπου από τους ίδιους.

Όμως στην παρούσα φάση και εν μέσω πρωθυπουργικού διαγγέλματος αλλά και της συνάντησης τους με τον πρωθυπουργό για την εύρεση λύσης στα οικονομικά αδιέξοδα της χώρας , θα έλεγα ότι είναι οι μοναδικοί «αθώοι» για την στάση τους αλλά και για το «πρόβλημα» που τους τέθηκε από τον πρωθυπουργό αφού ουδέποτε δεν έχουν κυβερνήσει αυτόν τον τόπο..



Οι ένοχοι έτεροι δύο αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων είναι οι συνεχιστές της παγιωμένης οικονομικής πολιτικής που ακολουθήθηκε διαχρονικά σε αυτόν τον τόπο.

Η οικονομική πολιτική της χώρας στηριζόταν πάντοτε στο «ΔΑΝΕΙΟ».

Πάντα η επιβίωση μας και οι πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων στηρίζονταν στην μη παραγωγή αλλά στην δανειοδότηση.



Ξαφνικά ….. η διεθνής οικονομική ΚΡΙΣΗ μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ οικονομική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και των πολιτικών που διαχρονικά ακολουθήθηκαν για την επιβίωση του κράτους ….. αλλά και ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ………… ΑΝΑΔΥΣΕ …..εν μέσω πίεσης από την οικονομική ένδεια της χώρας , και της έλλειψης δανειοδότησης της πλέον ,…….την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ που ακολουθούσαν πάντοτε οι κυβερνήσεις του τόπου.

Οι δύο διεκδικητές της εξουσίας συναγωνίζονται για το ποιο από τα δύο κόμματα σύναψε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΑΝΕΙΟ κατά την διάρκεια που διακυβερνούσε τον τόπο, και όχι για την πολιτική λύση του προβλήματος. Το ξέρουν και οι δύο … «έτσι κυβερνούσαν»

Ακόμα και τώρα …την ύστατη αυτή ώρα αντί να παράγουν έργο , κολλημένοι στις συνήθεις πρακτικές που στο παρελθόν ακολουθήθηκαν προβάλουν επικοινωνιακά επιχειρήματα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.



Όλα κάποτε τελειώνουν. Έστω και με αυτόν τον τρόπο η ΑΛΗΘΕΙΑ έλαμψε .



ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ …….η πολιτική του αίσχους και του δουλέματος που οι κατά καιρούς κυβερνήσεις ακολουθούσαν παραπλανώντας τον ελληνικό λαό με την υπόσχεση σχεδίου για μια καλύτερη ζωή για να ανέβουν στην καρέκλα της εξουσίας.



Και το χειρότερο…………. Αποκαλύφθηκε η ανύπαρκτη λύση αφού οι προτάσεις αποτελούν την συνέχιση της ίδιας πολιτικής με την διαφορά ότι το ΧΡΕΟΣ και το ΔΑΝΕΙΟ θα είναι με καλύτερους όρους.



Όλα τα άλλα περισσεύουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: