ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.09

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ.... ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΤΗΤΕ


Ο τραγικός επίλογος μιάς ακόμα τουρκικής φρικαλεότητας θα γραφτεί αυριο 8 Μαρτίου στήν εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στο χωριό Αγλαντζιά της Κύπρου.
Εκεί θα γίνει το πρωί μετά απο 35 χρόνια η κηδεία 8 μελών της οικογένειας Λιασή που ξεκληρίστηκε απο Τουρκοκύπριους δολοφόνους και πετάχτηκε σε ομαδικό τάφο στο χωριό Παλαικυθρο στις 17 Αυγούστου 1974.Οι Τούρκοι εγκληματίες την ημέρα εκείνη δεν δίστασαν να σκοτώσουν εν ψυχρώ το ζεύγος Ιωάννη και Χριστίνας Μιχαήλ 77 και 68 ετών αντίστοιχα,το γιο τους Μιχάλη 42 ετών,την κόρη τους Μαργαρίτα Λιάση 48 ετών, τις τρείς κόρες της Μαργαρίτας Ελένη 25,Χριστίνα 23 και Ιλιάδα 18 ετών και τον εγγονό της Μαργαρίτας Λουκά μόλις 2 ετών.
Από την οικογένεια Λιασή επέζησαν ο Γιώργος, 15 χρόνων τότε και η Γιαννούλα, 27 ετών που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, καθώς και ο Παναγιώτης που υπηρετούσε στην Εθνική Φρουρά.Απο την ταυτοποίηση του DNA των τριών αδερφών έγινε εφικτή η φρικτή αποκάλυψη.
Είκοσι ένα άτομα τεσσάρων οικογενειών - Λιασή, Γεωργίου Γιαννάκη, Γιαννάκη Μιχαήλ και Ανδρέα Σουππουρή - είχαν καταφύγει στο σπίτι του τελευταίου. Οι πρώτες τρεις οικογένειες ήταν συγγενικές μεταξύ τους . Τα περισσότερα άτομα ήταν γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Στον ίδιο τάφο βρέθηκαν τα οστά της Σωτήρας Γεωργίου, της 7χρονης κόρη της, Μαίρης, και του μόλις 9 μηνών γιου της, Γιαννη, η κηδεία των οποίων έγινε στο χωριό Εργάτες στις 14 Φεβρoυαρίου, και έξι μελών της οικογένειας Σουππουρή.
Συνολικά περίπου 300 άτομα εκτελέστηκαν καθώς όπως αναφέρει ο Γιώργιος Λιασής οι Τούρκοι συγκέντρωσαν κατοίκους που είχαν εγκλωβιστεί απο τα γύρω χωριά στην εκκλησία του χωριού Βώνη και αφού έβαλαν τα γυναικόπαιδα στο σχολείο και τους άντρες στην εκκλησία,κάθε νύχτα έπαιρναν κρατούμενους και αφού ακούγονταν πυροβολισμοί δεν τους έβλεπαν ξανά.
Αραγε όλοι αυτοί που κάνουν τα πάντα στο όνομα της ελληνοτουρκικής "φιλίας" τι έχουν να πούν σε αυτούς τους ανθρώπους;Ενδιαφέρει μήπως κανένα μεγαλοκανάλι να αναδείξει αυτά τα εγκλήματα ή προτιμούν να δείχνουν τον λαλακη και το κάθε λογής ψώνιο;Kε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παρευρεθείτε στην κηδεία ή αισθάνεσθε κουρασμένος απο τις αλλεπάληλες συναντήσεις με τους Τουρκο"κύπριους";
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: