ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.09

Όλοι οι ευρωπαίοι πολιτικοί, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ θα το ανεχθούν; ΟΛΟΙ υπάλληλοι των ΗΠΑ και του ναζιστικού Ισραήλ;

Το Ισραήλ «απαγορεύει» την είσοδο στη μαρτυρική Γάζα, του κονβόι με ανθρωπιστική βοήθεια από το Λονδίνο, με επικεφαλής τον σοσιαλιστή βουλευτή George Galloway, που εισήλθε στην Αίγυπτο
Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσαν πως το Ισραήλ ανακοίνωσε στην Αίγυπτο την άρνησή του να της επιτρέψει την είσοδο στη Γάζα του κονβόι από την Αγγλία. Μάλιστα απαιτεί να το κατευθύνουν στην ισραηλινή συνοριακή δίοδο Karm Abu Salem, με την αιτιολογία να ελέγξει πιθανή είσοδο όπλων (!).
Το κονβόι αποτελούν 110 φορτηγά με τρόφιμα και φάρμακα, 12 ασθενοφόρα και ένα ψαροκάικο (συμβολικά, γατί το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ με πλήρη συμπαράσταση της αμερικανόδουλης Ε.Ε., «απαγορεύει» στους ελεύθερους πολιορκημένους Παλαιστίνιους να ψαρεύουν στη θάλασσά τους).
Στην Αλεξάνδρεια, ο λαός υποδέχτηκε σαν ήρωες τους 300 ακτιβιστές που συμμετέχουν στο κονβόι, δίνοντας μια καλή απάντηση στο φιλοαμερικάνικο καθεστώς Μουμπάρακ.
Θα απαγορεύσουν την ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για το λαό της Γάζας, που έχει επικεφαλής έναν πραγματικό σοσιαλιστή -κι όχι σοσιαλφιλελευθερο-, υπακούοντας στις πρόσφατες τις εντολές της Χίλαρυ Κλίντον στο Κάιρο;
Κι εδώ θ’ αποδειχθεί για μία ακόμη φορά αν υπάρχουν πολιτικοί –έστω ελάχιστοι-, αν υπάρχουν κι άλλοι πραγματικοί αριστεροί πολιτικοί στην Ευρώπη που δεν συντάσσονται με την πολιτική των ΗΠΑ-Ισραήλ!


Άσχετο;
Τι θα πουν άραγε στους ψηφοφόρους τους τα σοσιαλιστικά-αριστερά κόμματα της Ε.Ε. στις ευρωεκλογές;
Πως θα πείσουν ότι δεν αποτελούν ένα εργαλείο της αμερικανικής πολιτικής;
Ποιοι θα τολμήσουν να πουν ξανά ψέματα στους ευρωπαίους πολίτες, πως αγωνίζονται για μια Ευρώπη της προόδου, όταν δεν μπορούν όχι μόνο να σταματήσουν την εθνοκάθαρση-γενοκτονία, αλλά δεν μπορούν να επιτρέψουν ανθρωπιστική βοήθεια στους ελεύθερους πολιορκημένους της Παλαιστίνης;
sibilla
============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλεί πλέον το γεγονός της πολιτικής αδιαφορίας που διακατέχει τον δυτικό πολιτικό κόσμο, αλλά και την οσφυοκαμπτική τους τάση στην αμερικανοευραϊκή λαίλαπα που έχουν καταστήσει όμηρο την παγκόσμια κοινότητα . Κρίμα και για τις πρωτοβουλίες του δικού μας σοσιαλιστικού προοδευτικού κόμματος κατά την περίοδο της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη από το Ισραήλ . Ξαφνικά όλα ξεχάστηκαν όταν το θέμα πέρασε σε δεύτερη γραμμή στην επικαιρότητα. Όλα για το θεά Αθήναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: