ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Η προπαγάνδα των αποδομιστών του Ελληνικού Έθνους καλά κρατεί. Μετά μας φταίνε οι άλλοι όταν μόνοι μας παραχωρούμε ότι μας ανήκει. Αυτή τη φορά δράστης είναι ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ του ''οικολόγου'' Αλαφούζου. Στο φόντο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ένας χάρτης. Όχι ένας σημερινός πολιτικός χάρτης της Ελλάδος. Αλλά ένας πειραγμένος εθνολογικός χάρτης του 1918 που χρησμοποιούν οι γυφτοσκοπιανοί σε δικές τους ιστοσελίδες.

Αυτά είναι τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Η πέμπτη φάλαγγα σε πλήρη δράση.

Θαυμάστε τους




ΕΓΕΡΣΙΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έστειλα στο editorial-web@skai.gr με θέμα http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/02/blog-post.html & http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/02/blog-post_9937.html & http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5483.html την ακόλουθη επιστολή:
Διαμαρτύρομαι έντονα ως Έλληνας πολίτης να βλέπω από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό να διαδίδεται ανθελληνική προπαγάνδα.Πιο συγκεκριμένα από τις ανωτέρω πηγές πληροφορούμαστε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ
-Στην εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ κρεμιέται η ελληνική σημαία ανάποδα κάτι που ξεφεύγει από τα όρια της σάτιρας που αφορά μεμονωμένα πρόσωπα & αποτελεί βεβήλωση του εθνικού συμβόλου προσβάλλοντας το αίσθημα υπερηφάνειας του ελληνικού λαού πέρα από τις ποινικές προεκτάσεις της υπόθεσης
-Στο δελτίο ειδήσεων της 17.02.2009 & όχι σε κάποια ιστορική εκπομπή παρουσιάζεται χάρτης των Βαλκανίων του 1918 όπου η ελληνική επικράτεια εμφανίζεται περιορισμένη εν σχέσει με τα σημερινά της σύνορα χωρίς μάλιστα να γίνεται καμία αναφορά ούτε στην πηγή ούτε στην ημερομηνία του χάρτη δημιουργώντας σύγχυση στους αδαείς τηλεθεατές & εκνευρισμό για την όλη σκοπιμότητα στους υπόλοιπους. & όχι μόνο αυτό αλλά παρουσιάζεται & δεύτερος χάρτης αλυτρωτικός ξένων συμφερόντων που δεν αντικατοπτρίζει καμία ιστορική πραγματικότητα στον
οποίο η Κέρκυρα αποτελεί ανεξάρτητο κράτος,τα δε Σκόπια αναγράφονται ως Μακεδονία.
Απαιτώ εξηγήσεις για όλα τα ανωτέρω & δηλώνω ότι θα εκθέσω δημόσια την επιστολή καθώς & την όποια απάντηση ή παράλειψη απάντησης εκ μέρους του σταθμού προς ενημέρωση & των υπολοίπων τηλεθεατών.