ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.09

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΟΡΥ" ΓΙΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ


Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΔΟΡΥ» που ξεκινά την εφαρμογή του από τον ορεινό δήμο Είρας της Μεσσηνίας εγκαινίασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Επικοινωνιών και Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης , μαζί με τον Μεσσήνιο υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.
Με την εφαρμογή του προγράμματος ΔΟΡΥ εξασφαλίζεται σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές η δυνατότητα ανάπτυξης ευρυζωνικών δικτύων όπως και η άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο ιντερνέτ με όλες τις δυνατότητες που παρέχει αυτό. Εκεί τοποθετήθηκε η πρώτη κεραία του συστήματος και έγινε....επίδειξη λειτουργίας του.
Λίγη ώρα αργότερα εγκαινιάστηκε λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα η πιλοτική εγκατάσταση κεραίας Wi-Fi που θα δίνει στον επισκέπτη την άμεση πληροφόρηση μέσα από το διαδίκτυο.
Από ότι φαίνεται είναι ένα σημαντικό πρόγραμμα που δεν αφήνει τις ορεινές και ξεχασμένες περιοχές στην «αμάθεια» των νέων τεχνολογιών αλλά δίνει τις δυνατότητες ακόμη και στις πιο απόμακρες περιοχές να έχουν πρόσβαση στον κόσμο του ιντερνέτ και των πληροφοριών.

kosmosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: