ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

Το νέο Σιδηρούν Παραπέτασμα: Οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης αρνούνται να ενισχύσουν τους Ανατολικοευρωπαίους


ΤΗΕ ΤΙΜΕS, Του David Charter

Για ορδές ανέργων εργατών που θα κατευθυνθούν προς τη Δύση προειδοποίησαν στις Βρυξέλλες την Κυριακή οι ηγέτες των ανατολικοευρωπαϊκών κρατών, καθώς ένα νέο Σιδηρούν Παραπέτασμα φαίνεται να χωρίζει τις πλούσιες από τις φτωχές χώρες στην Ευρώπη. Οι Δυτικοευρωπαίοι όμως αρνήθηκαν να προσφέρουν τη χρηματική βοήθεια που ζήτησαν οι Ανατολικοευρωπαίοι ηγέτες.Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, οι δυτικοευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους ομολόγους τους της Ανατολικής Ευρώπης ότι τα επόμενα χρόνια αναμένεται να...χαθούν περισσότερες από 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που εντάχθηκαν πρόσφατα στην Ε.Ε., αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα για την ανάκαμψη της οικονομίας. Η κατάρρευση μάλιστα ορισμένων από τις οικονομίες των χωρών αυτών στη μετακομμουνιστική περίοδο οδήγησε σε σημαντικές απαιτήσεις εκ μέρους των Βρυξελλών, για τη δημιουργία ενός ταμείου σωτηρίας με κεφάλαιο 190 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να προληφθούν κοινωνικές αναταραχές οι οποίες, όπως προειδοποίησαν κάποιοι, μπορούν εύκολα να επεκταθούν σε όλη την Ευρώπη.Το αίτημα αυτό, το οποίο κατατέθηκε με επικεφαλής την Ουγγαρία, δεν έγινε δεκτό από τους ηγέτες της Ε.Ε., με ηγέτιδα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία δήλωσε ότι δεν βλέπει την ανάγκη για ευρύτερη βοήθεια προς την Ανατολική Ευρώπη. «Η κατάσταση διαφέρει κατά πολύ από χώρα σε χώρα», δήλωσε. «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Σλοβακία ή τη Σλοβενία με την Ουγγαρία». Οι Ανατολικοευρωπαίοι πάντως φοβούνται ότι οι δυτικοί εταίροι τους θα προτιμήσουν να ενισχύσουν τα εργοστάσια και τις θέσεις εργασίας στο εσωτερικό των χωρών τους, εις βάρος της Ανατολικής Ευρώπης.
Ο Γκόρντον ΜπράουνΑντί λοιπόν της εκπλήρωσης του αιτήματος των Ανατολικοευρωπαίων, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν απηύθυνε εκ νέου έκκληση για σημαντική χρηματική ενίσχυση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- το οποίο έχει ήδη δώσει μεγάλα δάνεια στην Ουγγαρία και τη Λετονία και σύντομα αναμένεται να δεχθεί παρόμοιο αίτημα από τη Ρουμανία. Ο Μπράουν, ο οποίος συναντάται σήμερα στην Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, έφυγε από τις Βρυξέλλες χωρίς να διευκρινίσει πού θα βρεθούν τα χρήματα αυτά και άφησε πίσω του μια Ε.Ε. διχασμένη, μεταξύ πλουσίων και φτωχών, δυτικών και ανατολικών.Ο Ούγγρος ηγέτης, Φέρεντς Γκιούρτσανι, μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ανατολικής Ευρώπης και της δημιουργίας ενός νέου Σιδηρού Παραπετάσματος. «Οι ανάγκες επαναχρηματοδότησης της Κεντρικής Ευρώπης το 2009 μπορεί να ανέλθουν στα 300 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 30% του ΑΕΠ της περιοχής», δήλωσε. «Μια μεγάλη κρίση στην Ανατολική Ευρώπη θα προκαλέσει πολιτική ένταση και μεταναστευτική πίεση. Με τον πληθυσμό στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη να φθάνει τα 350 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 100 εκατομμύρια υπάγονται στην Ε.Ε., μια αύξηση 10% στην ανεργία θα αφήσει χωρίς δουλειά τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: