ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Επειδή οι εκλογές πλησιάζουν, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καλεί όλα τα στελέχη σε αγωνιστική εγρήγορση. Η ψήφος των βουλευτικών εκλογών θα είναι ψήφος αποδοκιμασίας του δικομματισμού, ψήφος καταδίκης της διαφθοράς και της διαπλοκής, ψήφος που θα ζητάει την τιμωρία των ενόχων του χρηματιστηρίου του 1999, ψήφος για την δικαίωση των αγώνων της νεολαίας του Δεκέμβρη του 2008, ψήφος της γενιάς των 700 ευρώ, που έρχεται σε σύγκρουση με τους βολεμένους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Διλήματα και δισταγμοί δεν χωρούν επί του προκειμένου.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ζητάει επίσης να μην σπαταληθεί η ψήφος του κόσμου στην ξύλινη αριστερά, στην άναρθρα κραυγάζουσα ακροδεξιά και στους δήθεν οικολόγους των κ.κ. Αλαφούζου και Τεγόπουλου.


Για οργανωτικά θέματα, άνοιγμα γραφείων, υποψηφιότητες, κείμενα για την εφημερίδα "Αντιδιαπλοκή", παρακαλέισθε να τηλεφωνείτε στο 6944 394 437 ή στο φάξ 210 95 91 954.

Δεν υπάρχουν σχόλια: