ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

Τι συμβαίνει τελικά με τη COSMOTE?



Τους τελευταίους 3 μήνες είναι γεγονός ότι οι πωλήσεις της COSMOTE έχουν μεγάλη άνοδο, αν σκεφτούμε κιόλας ότι με την προσφορά που έχει στο WHAT'S UP είναι ένας πολύ βολικός και οικονομικός τρόπος να επικοινωνείς με οικογένεια, φίλους, και συνεργάτες. Όμως τι γίνεται με το δίκτυο της? Δεν έπρεπε οι υπεύθυνοι της εταιρείας να προβλέψουν την άνοδο στις πωλήσεις ώστε να αναβαθμίσουν το δίκτυο. Σίγουρα πολλοί από εσάς ( για το συγκεκριμένο περιμένουμε τα email σας για να τα δημοσιεύσουμε ) που έχετε πακέτο WHAT'S UP η ποιότητα στην ομιλία ειδικά τις ώρες αιχμής είναι από κακή μέχρι ανύπαρκτη...Ας πάρουν οι υπεύθυνοι τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: