ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

Κατάθεση του Ατίλλα Ολγκάτς στον εισαγγελέα: Όλα ήταν ένα σενάριο


Ο Τούρκος ηθοποιός Ατίλλα Ολγκάτς που έκανε τις περίφημες δηλώσεις για την εν ψυχρώ εκτέλεση 10 Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων, κατά τη διάρκεια της εισβολής του 1974, κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα που διεξάγει προανάκριση για το θέμα.
Ο Ολγκάτς, καταθέτοντας στον εισαγγελέα του Μπακίρκιοϊ (Bakırköy), Ali Çakır, που διεξάγει την προανάκριση, ισχυρίστηκε ότι το 1974 συμμετείχε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στην επιχείρηση "ειρήνης" στην Κύπρο, και ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης δεν...σκότωσε κανέναν άνθρωπο. Δικαιολογώντας μάλιστα τις δηλώσεις του, είπε ότι πρόκειται για σενάριο πάνω στο οποίο δούλευε εκείνη την περίοδο. Είπε συγκεκριμένα ότι δεν πρόλαβε να αναφέρει ότι πρόκειται για σενάριο, επειδή το πρόγραμμα της τηλεόρασης διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε μετά τις διαφημίσεις. Ο Ολγκάτς ολοκλήρωσε την κατάθεσή του λέγοντας ότι λυπήθηκε επειδή έγινε όλη αυτή η παραόηση στις δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση.
Προφανώς, το τουρκικό κράτος, με την συγκεκριμένη προανακριτική διαδικασία και λήψη της κατάθεσης από τον Ολγκάτς, προσπαθεί να κλείσει το θέμα και να περιφρουρήσει νομικά τον Ατίλλα Ολγάτς.
ΠΗΓΗ: ΖΑΜΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: