ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.09

Τα λαμόγια στην φυλακή!!!

Στο Μαξίμου ο φάκελος για τη νέα βίλα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης στο blog του, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ογκώδη φάκελο, ο οποίος αφορά την ολοκαίνουργια βίλα, την οποία έφτιαξε ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης στην περιοχή Σταμάτας της Αττικής. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του δημοσιογράφου, η βίλα, η οποία είναι στα μέτρα και τα σταθμά της βίλας Ρουσσόπουλου στο Καπανδρίτι (!) έχει σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις και αναδεικνύει την νεοπλουτίστικη αντίληψη των κυβερνητικών στελεχών. Στη βίλα υπάρχει εσωτερική και εξωτερική πισίνα και περισσότερα από 10 δωμάτια συνολικά!
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: