ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ......(ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΗΕ)


ΔΕΣΜΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ο οποίος υπάγεται στο υπουργείο ανάπτυξης). Λόγω ότι ο ΔΕΣΜΗΕ προήλθε από τμήμα της ΔΕΗ-την κατανομή, φέρει την στρατιωτική νοοτροπία της ΔΕΗ. Δηλ. οι παλιοί κοιμούνται στην νυχτερινή βάρδια και το σύστημα μένει στο έλεος των άπειρων νέων. Και όλα αυτά με το πρόσχημα της καλής εκπαίδευσης!

Αν είσαι ημέτερος παίρνεις άμεσα μετάθεση όπως η Στογιάννη Ευαγγελία στο ΒΠΚΕΕ στην Πτολεμαίδα. Δίχως να έχει υπηρετήσει ούτε μία μέρα στην θέση που διορίστηκε(ΦΕΚ132/2003) και χωρίς να προβλέπεται θέση στην Πτολεμαΐδα από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ(1/2002 ΦΕΚ 244/2002) που μετείχε, μετατέθηκε άμεσα στην Πτολεμαΐδα. Το ανάποδο: Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου ζητούσε χρόνια μετάθεση από το ΒΠΚΕΕ-Πτολεμαΐδας στο ΚΕΕ-Θεσσαλονίκης. Αγανακτισμένος πήρε μέρος σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (1/2002 ΦΕΚ 244/2002) όπου κι επέτυχε. Η υπηρεσία προκειμένου να αποφύγει το σκάνδαλο, του ζητήθηκε να μην δεχτεί την θέση και θα μετατεθόταν άμεσα στην Θεσσαλονίκη , όπως κι έγινε. Έτσι η θέση της Θεσσαλονίκης «τυπικά» έμεινε κενή και τελικώς πληρώθηκε από τον επόμενο επιλαχόντα για την θέση-δηλ. αντί για ένα άτομο, πήγαν τελικά δύο! Και σε όλα αυτά η υπηρεσία απαντάει: άλλαξαν οι ανάγκες της υπηρεσίας. Το περίεργο είναι πως όλοι γνωρίζουν πως ένας διαγωνισμός του ΑΣΕΠ καταλήγει τουλάχιστον ένα χρόνο μετά. Επομένως προγραμματίζεις ανάλογα τις θέσεις στην υπηρεσία. Μόνο η διοίκηση του ΔΕΣΜΗΕ αγνοεί τα αυτονόητα. Στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 1/125Μ/2004 (ΦΕΚ 309/2004) πολύ από τους διοριστέους δεν αποδέχθηκαν την θέση. Σύμφωνα με το ΑΣΕΠ οι επιλαχόντες διορίζονται μέσα σ΄ένα έτος από της δημοσίευσης του ΦΕΚ διοριστέων(ΦΕΚ153/2006) δηλ. μέχρι 25 Αυγούστου 2007. Κι όμως αρκετοί επιλαχόντες διορίστηκαν μετά την 25 Αυγούστου 2007. Ομοίως στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 1/2007 (ΦΕΚ 222/2007) πολύ από τους διοριστέους(ΦΕΚ214/2008) δεν αποδέχθηκαν την θέση μέχρι 5 Μαρτίου 2009. Κι όμως αρκετοί επιλαχόντες διορίστηκαν μετά την 5 Μαρτίου 2009.Παρόμοιο γεγονός κακοδιοίκησης είναι πως κάποιοι συνάδελφοι αιτήθηκαν να παραμείνουν στην υπηρεσία για το έτος 2009 αφού κανονικά έπρεπε να συνταξιοδοτηθούν. Ο ΔΕΣΜΗΕ ενέκρινε την παραμονή τους, αντί να προβεί σε πρόσληψη νέων υπαλλήλων(καταπολέμηση ανεργίας) με καθαρό μισθό περί των 1000€ κι όχι των 5.000€+ που στοιχίζουν οι παλιοί στην υπηρεσία και κατ΄ επέκταση στον Ελληνικό λαό. Βλέπετε golden boys υπάρχουν και στον δημόσιο τομέα. Ο ΔΕΣΜΗΕ αγνοεί την οικονομική κρίση. Δείγματα της ανικανότητας της διοίκησης είναι ότι εργαζόμενοι έχουν πάει τον ΔΕΣΜΗΕ στα δικαστήρια και άλλους εργαζόμενους τους πήγε ο ΔΕΣΜΗΕ στα δικαστήρια αφού δεν μπορεί αλλιώς να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν. Επιπλέον όποιος έχει διαφορετική άποψη με τον προϊστάμενο του, μπαίνει στο «ψυγείο» όπως ο Κωνσταντίνος Κοκελίδης στο ΒΠΚΕΕ.

Για να γίνεις προϊστάμενος στον ΔΕΣΜΗΕ υπάρχουν πολύ τρόποι. Ένας από αυτούς αυτό που έκανε ο νυν προϊστάμενος του ΒΠΚΕΕ στην Πτολεμαΐδα Ελευθεριάδης Μιχάλης σε συνεργασία με την γραμματέα του. Η γραμματέας κατηγόρησε τον τέως προϊστάμενο για «δήθεν» σεξουαλική παρενόχληση κι έτσι ο Ελευθεριάδης Μιχάλης έγινε προϊστάμενος. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο ΔΕΣΜΗΕ πλέει σε πελάγη παρατυπίας, παρανομίας, κι ανηθικότητας! Στα πρότυπα που έχει χαράξει η γενική διεύθυνση ο κος Ελευθεριάδης δεν τον αγγίζει η οικονομική κρίση γι΄αυτό και χρησιμοποιεί το τζιπ της υπηρεσίας για να κάνει τον ταξιτζή στον προϊστάμενο του ΟΑΠ-ΔΕΗ Πτολεμαΐδας Σαχουλίδη Χαράλαμπο που μετέχει σε επιτροπές της Νομαρχίας Κοζάνης φυσικά προς ίδιο όφελος. Παρεμπιπτόντως ο Σαχουλίδης έχει συγγενική σχέση με την Στογιάννη Ευαγγελία.

2-6-2008 έπεσε κεραυνός στον ΑΗΣ ΑΓ . ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και κάηκαν οι Μ/Σ τάσης που μόλις είχαν αλλαχθεί χωρίς να έχουν πρόβλημα οι παλιοί. ΔΕΗ – ΔΕΣΜΗΕ αληλοκαλύπτονται. Έτσι η ΔΕΗ τοποθέτησε ξανά τους παλιούς αξιόπιστους Μ/Σ. Ο ΔΕΣΜΗΕ σαν απλός παρατηρητής σιώπησε. Όπως και στο black out to καλοκαίρι του 2007 από την Θεσσαλονίκη εώς και την Θράκη. Στην αναβάθμιση του Υ/Σ Κατερίνης άλλο εισηγήθηκε ο ΔΕΣΜΗΕ κι άλλο εκτέλεσε η ΔΕΗ. 10-5-2009 παραλίγο να είχαμε black out με την έξοδο όλων των ζυγών των 150kV στο ΚΥΤ Καρδιάς. ΔΕΗ-ΔΕΣΜΗΕ συγκινονούντα δοχεία και πάλι. Επομένως ποιος ο λόγος ύπαρξης του ΔΕΣΜΗΕ και των παχυλών μισθών των διευθυντών και της πληθώρας προϊσταμένων που υπάρχουν, αφού δεν υπάρχει καταστατικό προσωπικού και η διοίκηση αναβαθμίζει συνεχώς τους ημετέρους σε προϊσταμένους χωρίς να κάνει προκήρυξη θέσεων.

Πρόσφατα λόγω του κου Παυλίδη και της έντονης φημολογίας περί διπλής κάλπης κάποιοι έσπευσαν πανικόβλητοι να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους. O Διευθύνων σύμβουλος κος Θεοδωρακόπουλος αναβάθμισε 6 στελέχη-ημετέρους του πριν να ψηφιστεί ή όχι η παραπομπή του κου Παυλίδη. Με προφανή σκοπό μην τυχόν έχουμε εκλογές κι αλλάξει η κυβέρνηση και κακοπέσουν οι ημέτεροι. Λάβετε υπόψη σας πως οι 6 golden boys είχαν καθαρές αποδοχές άνω των 6.000€ φανταστείτε τώρα. Λογικό αφού αγνοούν την οικονομική κρίση και κοιτούν να σώσουν μόνο το τομάρι τους σ αυτόν τον πανικό. Στην ΔΕΗ για να γίνεις διευθυντής γίνεται προκήρυξη θέσης κι όχι απευθείας ανάθεση όπως και να έχεις κάποιες εκατοντάδες υφισταμένους τουλάχιστον. Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν ούτε ένα υφιστάμενο. Κατά τα άλλα νοιάζονται για το καλό του δημόσιου συμφέροντος. Ένας από τους 6 παρέχει πληροφόρηση-κάλυψη στην ΔΕΗ σχετικά με την ΟΤΣ(Οριακή Τιμή Συστήματος) ο οποίος είχε θητεύσει στους ΑΗΣ Καρδίας & Λαυρίου. Λογικό κι αυτό αφού όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΕΣΜΗΕ προέρχονται από την ΔΕΗ. Κατά τα άλλα «το χρηματιστήριο ενέργειας» που θεματοφύλακας της είναι ο ΔΕΣΜΗΕ διακατέχεται από διαφάνεια, ισονομία και αξιοπιστία έναντι των άλλων παικτών της αγοράς ενέργειας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης, προκλητικότατος και χωρίς ντροπή κατασπαταλάει δημόσιο χρήμα για άλλη μια φορά, αγνοώντας την οικονομική κρίση και συμπεριφέρεται μαζί με τους ημετέρους του σαν να βρίσκονται στην οικογενειακή τους επιχείρηση κι όχι στον ΔΕΣΜΗΕ

Γιατί ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τα υπέρογκα ποσά των διευθυντών – προϊσταμένων του ΔΕΣΜΗΕ αφού αυτοί οι άνθρωποι όσο ήταν κάτω από την σκέπη της ΔΕΗ δεν είχαν καμιά τύχη και τώρα νομίζουν ότι βρίσκονται στο τσιφλίκι του παππούς τους αφού ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΗΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: