ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.09

Σύντροφοι κάντε υπομονή....

Το έργο, όχι πως δεν το περιμέναμε..... Είχαμε δει τα τρέιλερς από πριν.

Η οικονομία.... δράμα. Η χρεωκοπία είναι προ των πυλών ( αν δεν έχει εισέλθει). Το έλλειμμα 12% λένε, αν όχι 15% (μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σαν τα αγγουράκια). Η ανεργία 9,5% τον Αύγουστο δείχνουν τα στατιστικά αλλά καβατζάρησε το 15% λένε όλοι οι ειδικοί (κανένας δεν πιστεύει πλέον τις επίσημες μετρήσεις..... μετράει τους ανέργους στη γειτονιά του και ξέρει). Οι Γερμανοί εγκαταλείπουν τον Σκαραμαγκά (1400 επιπλέον άνεργοι). Οι Κινέζοι πιέζουν αφόρητα για το λιμάνι, η απεργία συνεχίζεται.

Το παιχνίδι των κερδοσκόπων με την κούρσα ανόδου, συνεχίζεται στο χρηματιστήριο. Βασίζεται στο κλίμα ευφορίας που δημιουργήθηκε στην κοινωνία με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ και τις προσδοκίες για καλύτερες μέρες. (όσοι τζογάρετε προσέξτε!!)

Ο ενθουσιασμός και η ελπίδα των πολιτών ....

στηρίζεται όμως όχι μόνο στην προσδοκία για μιας άλλου είδους διακυβέρνηση μόνο, αλλά και στην απαλλαγή από τους σεμνούς και ταπεινούς διαπλεκόμενους προηγούμενους κυβερνήτες ( Γιώργο το νου σου!!!)

Έτσι ο κόσμος που αναγνωρίζει την σκληρή πραγματικότητα νομίζουμε πως παρέχει μια περίοδο χάριτος τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση. Ιδιαίτερα που η τελευταία έχει προσπαθήσει από τις πρώτες ενέργειές της να φανερώσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και αντίληψη άσκησης της εξουσίας, κυρίως σε επίπεδο προθέσεων (κρατικά αυτοκίνητα, μετατροπή της ορντινάτσας σε αστυνομικό, παραμονή και αναγνώριση σε παιδιά μεταναστών κ.ά).

Δίνουμε περίοδο χάριτος, ΝΑΙ!! Αλλά ασκούμε και έλεγχο των προθέσεων και πολύ περισσότερων των πράξεων και παραλείψεων των νέων κυβερνητών. Έχουμε το όπλο της κριτικής προτεταμένο και της πολεμικής, αν χρειασθεί παρά πόδας.

Θεωρούμε όμως ότι είναι λάθος η επίθεση της αριστεράς στην κυβέρνηση με στόχο να μειώσει την αποδοχή που - αυτόν τον καιρό και προσωρινά - απολαμβάνει από τους πολίτες με εικόνες όπως την χθεσινή στο Υπουργείο εργασίας, αλλά και τον τρόπο προβολής αυής της εικόνας στα σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων της.

Σύντροφοι κάντε υπομονή. Ακόμη δεν κατέθεσαν τις προγραμματικές τους δηλώσεις.Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσετε ψηφοφόρους σας που χάσατε, αν και αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα. Πιστέψτε μας!!!! Κι αυτό γιατί:

Πίστωση χρόνου δίνουν οι πολίτες. Όχι άφεση αμαρτιών.

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: