ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Η "περατζάδα" μου από τα φίλια bloggs με άφησε κατάπληκτο από τις αναρτήσεις τους οι οποίες άλλες άμεσα και κάποιες έμμεσα άφηναν να εννοηθεί ότι με την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία καταλύθηκε η δημοκρατία στην χώρα μας αφού ο επικεφαλής του Υπουργείου του Πολίτη ..."ΕΒΓΑΛΕ" ..αφού είχε την πολιτική βούληση να την "ξεβολέψει" από τον καναπέ της όπου ήταν βολεμένη για κάποια χρόνια.... την αστυνομία στον δρόμο και μάλιστα άρτια "εξοπλισμένη" .


Ο λόγος για την 48 ωρη επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια και για την πρακτική της προκειμένου καταλύσει το "άβατο" των Εξαρχείων.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό "κάποιοι" φίλοι του κυβερνόντος κόμματος να αποστέλλουν επιστολές προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας την "ιδεολογική βάση" του κόμματος για την ελευθερία των πολιτών λες και η προηγούμενη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ήταν δημοκρατικότερη λόγο της ολιγωρίας της και της εφαρμοζόμενης απραξίας στην βούληση της..... η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστήσει λόγο αυτού αδρανή την ΕΛΑΣ.
Επικαλούνται τα βασικά άρθρα του συντάγματος για τα ατομικά δικαιώματα και τις σχέσεις κράτους -πολιτών παραγνωρίζοντας εσκεμμένα - λέω εγώ- προς χάριν των εκφραζόμενων δημοκρατικών "ευαισθησιών τους".....
τους νόμους που η εν λόγο παράταξη τους όχι μόνον δεν κατάργησε αλλά τους εμπλούτισε με τον γνωστό τρομονόμο Σημίτη.

Επειδή και εμείς είμαστε ευαίσθητοι αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να καταδεικνύονται οι προβαλλόμενες υποκριτικές κινήσεις υπερευαίσθητων των δημοκρατικών ιδεωδών θυμίζουμε στους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μπήκαν στον κόπο να υποδείξουν ....ότι πέραν του Συντάγματος έχουν κατά καιρούς ψηφιστεί διατάξεις και νόμοι οι οποίοι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν άπτονται της αντικειμενικής ελευθερίας αλλά υπάρχουν!!!!
Στο άρθρο 96 παρ.3 ΠΔ (141/1991) και στην παρ. 6 αυτού ...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ... αρκούν για την σύλληψη ή την προσαγωγή κάποιου ατόμου.

Και ΤΟΝΙΖΩ ..... κύριοι "ευαίσθητοι" δημοκράτες ...που δια της επιστολής σας εφιστάτε την προσοχή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τις αξίες των ελευθεριών αλλά και την "ταυτότητα" της παράταξης σας ,υπενθυμίζοντας τους αγώνες άλλων εποχών προκειμένου αυτές πραγματωθούν λέγοντας..."Πληρώσαμε με πολύ αίμα και διώξεις σε αυτή την χώρα την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων κάθε πολίτη για να δεχθούμε τώρα το όνειδος από τέτοιες επιλογές σας.
Τιμήσαμε και τιμούμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων των πολιτών και τούτο είναι ένα συστατικό στοιχείο της παράταξής μας. Κύριοι, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ευτελίζετε και να ακυρώνετε τους αγώνες γενιών και γενιών Ελλήνων, τους αγώνες της γενιάς του 1-1-4, των Λαμπράκηδων, του «γέρου της Δημοκρατίας», τους αγώνες του ΠΑΚ και του αντιδικτατορικού αγώνα, τον αγώνα του Πολυτεχνείου, του ΠΑΣΟΚ και των υπόλοιπων δημοκρατικών ανθρώπων και δυνάμεων της χώρας. Μήπως υπό τις αυτές αιτιολογίες και πρακτικές δεν κινήθηκε κατά της παράταξής μας και κατά των αγωνιστών μας, η δεξιά και η ακροδεξιά ;"


...... ΣΗΜΕΡΑ .... εν έτη 2009 θυμηθήκατε τέτοιου είδους παρεμβάσεις???
Από λήψεως την εξουσία το έτος 1993 από το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου... ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Δ 141/1991
?????
Αν ΝΑΙ να μας αποστείλετε την επιστολή σας και επιπλέον σας λέμε ευθαρσώς ότι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ είναι τόσο τρανή που αποδεικνύεται με την ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ να ανήκετε ΑΚΟΜΑ στο κόμμα που έχει "ολοκληρωτικές" απόψεις αφού όχι μόνον δεν ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ αλλά εμπλούτισε την σχετική νομοθεσία με τον γνωστό ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΣΗΜΙΤΗ.

Άλλη μια επισήμανση της υποκρισίας των υπογραφόντων την επιστολή προς τον Πρωθυπουργό είναι η σχετική αναφορά στην εισαγωγή αυτής περί "πάνοπλων αστυνομικών" ......και συγκεκριμένα αναφέρουν ..."
εξοπλισμένες με πολεμικά όπλα αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες από εκατοντάδες πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίες θύμιζαν κατά τον αριθμό, την εξάρτιση και την δράση στρατό κατοχής, διενήργησαν εκτεταμένες επιχειρήσεις στην περιοχή των Εξαρχείων."


Τους θυμίζουμε εκ νέου ότι η κυβέρνηση ΣΗΜΙΤΗ....δηλαδή η κυβέρνηση της παράταξης τους
ψήφισε τον νομο
Ν. 3169/2003 .


Η παρέμβαση σας κύριοι υπερευαίσθητοι που ήταν το έτος 2003???? ή μήπως τον καιρό εκείνο η ευαισθησία σας ήταν "εκσυγχρονιστική" και δεν λάμβανε υπόψη της τα ψηφίσματα του καιρού εκείνου???

Όσον αφορά για τον "ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" όπως μνημονεύεται στην επιστολή σας..... σας επαναφέρουμε στην πραγματικότητα λέγοντας σας ότι τόσο αυτός όσο και οι κυβερνήσεις της χώρας από το έτος 1953 έως και σήμερα εφαρμόζουν το
άρθρο 157 του οργανισμού σώματος Αστυνομίας Πόλεων (Ν. 2458/1953). Ανατρέξτε στον νόμο για να καταλάβετε τι άπτεται "ασφάλεια" σε μια χώρα!!!!!

Αυτά για την τάξη γιατί επιτέλους φτάνει η παραισθησιογόνα ιδεολογία και οι αγγελικές ιδέες .
ΣΣ: Δεν υπερασπιζόμαστε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
αλλά ο ΝΟΜΟΣ είναι ΝΟΜΟΣ και στην τελική οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ας εγκαταλείψουν την παράταξη που ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ.
Ή δε άλλως ας συμβιβαστούν με την εποχή που οι Τρομοκράτες και τα ταραχοποιά στοιχεία φορούν γραβάτες , είναι γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών ψωνίζουν από την ΣΚΟΥΦΑ και πίνουν μπύρες στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: