ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.09

ΙΜΙΑ VS ΠΑΓΚΑΛΟΣ...."...ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!"

Παρακολουθήσαμε την Τρίτη όπως και όλη η Ελλάδα την αποκαλυπτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα η οποία είχε ως θέμα για άλλη μια φορά την κρίση των Ιμια, αλλά αυτή την φορά παρουσιάστηκαν απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν και ήλθαν στα χέρια του δημοσιογράφου αλλά και τα οποία δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο των Ιγνατίου-Έλις (κλικ εδώ) με το ίδιο θέμα.

Ο δημοσιογράφος ξετύλιγε αυτήν την φορά την υπόθεση της αποφράδας αυτής περιόδου από την μεριά των "ηγετών" αφού τα απόρρητα έγγραφα έδιναν περίτρανα την πραγματικότητα της διαχείρισης της κρίσης από τους ιθύνοντες Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επιδόθηκαν στην ουσία σε ένα "παζάρι" ξεπουλήματος και είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να γράψουν ( ΣΗΜΙΤΗΣ) αλλά και να δηλώσουν (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) την επίριψη των ευθυνών σε τρίτους και μάλιστα ένστολους που η ιδιότητά τους, τους καταστεί ανίσχυρους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους με έγγραφα διαβαθμισμένα που έχουν στην κατοχή τους και δεν μπορούν να τα ανακοινώσουν.

'Όμως ο "θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη" και ως o από μηχανής θεός έρχονται οι ΗΠΑ να αποχαρακτηρίσουν τα απόρρητα έγγραφα και να τα ανακοινώσουν.

'Έτσι η συκοφαντία καταρρίφθηκε και ο Ναύαρχος Λυμπέρης που τόσο είχε κατηγορηθεί από τους Σημίτη και Πάγκαλο να δικαιώνεται με την εκπομπή Χαρδαβέλα αλλά και παράλληλα όλοι εμείς αφού μάθαμε τα τεκτενόμενα της κρίσημης εκείνης νύχτας.
==============================================================
Θυμίζουμε ....... τα ψέματα του τέως πρωθυπουργού Κ. ΣΗΜΙΤΗ ο οποίος έγραφε για την κρίση των Ιμια:
«Η σκέψη μας ήταν ότι δεχόμαστε τη μεσολάβηση των ΗΠΑ για την απεμπλοκή, δεν διαπραγματευόμαστε όμως με την Τουρκία, διότι εκείνη προκάλεσε εσκεμμένα το επεισόδιο για να προκαλέσει διαπραγμάτευση και έτσι αναγνώριση των υποτιθέμενων δικαιωμάτων της. Ενώ περιμέναμε την απάντηση του κ. Χόλμπρουκ, ο κ. Δ. Ρέππας μετέφερε αναστατωμένος την είδηση ότι ο κ. Μπαϋκάλ ανακοίνωσε στην Άγκυρα ότι περί τη 01.40 Τούρκοι κομάντο κατέλαβαν τη μία από τις δύο νησίδες Ίμια». Και συμπληρώνει πιο κάτω «Ζητώ διασταύρωση της πληροφορίας από το ΓΕΝ. Ο κ. Λυμπέρης απορεί και διαψεύδει. Δίνω για τελευταία φορά βάση στη διαβεβαίωση του Αρχηγού και στην κατηγορηματικότητα του, αλλά επιμένω κιόλας για τον εκ νέου έλεγχο της από τον ίδιο. Στις 03.30 ο κ. Χόλμπρουκ τηλεφωνεί στον κ. Πάγκαλο και του ανακοινώνει ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες τον διαβεβαιώνουν ότι οι Τούρκοι έχουν καταλάβει τη δεύτερη νησίδα των Ιμίων».

Αναφερόμενος στο βιβλίο για την συμπεριφορά του κ. Λυμπέρη γράφει «Ο κ. Λυμπέρης σε κάποια φάση της συζήτησης, όταν του επισήμανα ότι η βραχονησίδα καταλήφθηκε από τους Τούρκους, παρόλο που ο ίδιος με είχε κατηγορηματικά διαβεβαιώσει ότι φυλάσσεται, θεώρησε ότι θίχθηκε και υπέβαλε την παραίτηση του. Δεν την έκανα δεκτή αλλά τον προέτρεψα να υπηρετήσει όσο μπορεί καλύτερα τη στολή του». Από τις 06.00 έως τις 08.00 πραγματοποιείται ταυτόχρονη αποχώρηση των δυνάμεων της Τουρκίας και της Ελλάδας από τις βραχονησίδες. Άλλωστε, πρόκειται για αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη. Ο κ. Σημίτης χαρακτηρίζει τον κ. Λυμπέρη ως τον κατεξοχήν υπεύθυνο για τις παραλείψεις και τις αδυναμίες τη νύχτα της κρίσης. «Έτσι ζήτησα την παραίτηση του. Έκπληκτος τον άκουσα να αρνείται την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας να παραιτηθεί». Τότε έγινε κατανοητό γιατί υπήρξαν διαρροές και ανακοινώσεις του Επιτελείου που επιδίωκαν να καταδείξουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν πανέτοιμες να ξιφουλκήσουν και δήθεν οι πολιτικοί τις εμπόδισαν να γράψουν άλλη μία ηρωική σελίδα ιστορίας. Με πόσα θύματα άραγε; Επ’ αυτού ο κ. Λυμπέρης δεν απαντούσε».

Σχολιάζοντας δε τις επικρίσεις που δέχθηκε την επομένη, στη Βουλή, για το «ευχαριστώ» που διατύπωσε προς τους Αμερικανούς, ο κ. Σημίτης γράφει: «Θεώρησα πολιτικά σωστό για τη χώρα να υπάρξει αυτή η αναγνώριση της συμβολής των ΗΠΑ, την οποία εμείς οι ίδιοι την είχαμε ζητήσει...». πηγή

===================================================================
Ο δε Πάγκαλος σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν αυτός που βρήκε την "λύση" για την εκτόνωση της κρίσης δίνοντας στην Τουρκία την "αποστρατικοποίηση των ανατολικών νησιών του Αιγαίου" (ευτυχώς δεν έγινε ποτέ) όπως αποκάλυψαν τα ντοκουμέντα Χαρδαβέλα αλλά και πέραν αυτού τηλεγράφησε στις ΗΠΑ λέγοντας για την υποστολή σημαίας από την βραχονησίδα όπου ήταν οι Έλληνες κομάντος ότι θα πούμε "την πήρε το κύμα" προκειμένου μην πατήσει Έλληνας στρατιώτης και την υποστείλει κανονικά.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜ ΑΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ "ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΟΤΣΑΛΑΝ?

Κατόπιν των αποκαλύψεων στην εκπομπή Χαρδαβέλα και των δηλώσεων όλα αυτά τα χρόνια από τον κύριο ΠΑΓΚΑΛΟ οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και με τα γεγονότα για την κρίση στα ΙΜΙΑ ..... ο πολιτικός ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ αφού ακόμα και την ύστατη ώρα δεν έχει το ΘΑΡΡΟΣ να ζητήσει μια συγνώμη από τον Ελληνικό λαό αλλά και από τον ναύαρχο ΛΥΜΠΕΡΗ που τόσο είχε συκοφαντηθεί.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ..... ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ...( ΡΟΜΠΑ)....ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

ΣΣ: ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ.... ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: